SEGMEN: Kapas Putih November Bloglist

Monday, October 20, 2014

SEGMEN: Kapas Putih November Bloglist



Join segmen ni pula. Baru jadi follower yang 380.

Syarat senang wajib ikut:

Follow blog kapas-putih.blogspot.com
Buat entry dan letak banner kat atas dan backlink segmen
Tinggalkan URL segmen kat kotak komen

Segmen ni berakhir pada 2.00 pm, 31 October 2014.

Berapa banyak penyertaan?? Takder had. Sesiapa sahaja boleh join..

** Tiga orang yang bertuah akan dapat free designated watermark from Kapas Putih

sesi support blogger lain...

18 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  3. wah... macam best jer segmen ni.
    tengoklah bila sempat nanti nak join jugak ...

    ReplyDelete
  4. fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih sebab join segmen N ni.. Jom jalan-jalan blogwalking. Update senarai peserta :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/10/update-segmen-bloglist-bulan-november-d.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yg sama.. Done follow.. Jom join segmen shawal >>> http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/SegmenTingkatkanFollowerSampaiPuas.html

    Tq ^^

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.