Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Tuesday, October 21, 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman


Join segmen lagi. Kali ini dari Sally. Always support you dear.....

Syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

klik banner untuk join...

36 comments:

  1. Menarik ni..rasa macam nak join jugak..:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...best juga ni ...boring2 ni elok juga join sekali...:)

    ReplyDelete
  3. best juga kalau kena review nie... saya join juga
    good luck

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini Kak Mia...singgah dari segmen yang sama...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini Kak Mia...singgah dari segmen yang sama...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. follow balik
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terimma kasih

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat blog di review ni..selamat bersegmen ye

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. BW DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma :D

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  13. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you, Mrs. Mia :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  15. Sofu join juga
    Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  16. IM blogwalking untuk segmen. ke sini ke sana. Hehe

    ReplyDelete
  17. bls kunjungan..same sgemn..

    http://gionuhan.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  18. saya datang dari segmen yang sama

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.