Selamat Pengantin Madu

Thursday, October 16, 2014

Selamat Pengantin Madu



Baru saja habis tengok episod drama Selamat Pengantin Madu. Sakit hati tengok cerita ini dengan lakonan isteri kedua dia tu. Hmmm... Mia memang tengok cerita ini. Sebab nak tahu macam mana akhirnya. Hidup bermadu tak senang seperti yang difikirkan oleh kaum suami sebab melibatkan hati dan perasaan.

terus-terang je cakap... Mas tu over sangat...

16 comments:

  1. mas tu memang mengada.
    suka tengok budak2 tu berlakon.
    real betul.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah pulak tengok cerita nie. Tapi tengok entry blogger macam best jak. Lagi2 kalau Fasha Sandha berlakon.

    ReplyDelete
  3. cx emo je tgk cite2 madu madu bagai ni. huhu cx mmg cube elak. lelaki mmg suke bab2 madu ni tp diorang lupa dosa pahala yg dipikul. berat ..

    ReplyDelete
  4. Bermadu atau dimadukan..tetap mendapat 'payung emas'..

    ReplyDelete
  5. hidup bermadu ni kena give and take, bukan syok sendiri macam second wife dia dalam citer ni.... geram tau tengok...

    ReplyDelete
  6. a ah thu xpe..terlalu over kak.geram je.tp mjr zul x berat sblh.pdn muka mas tu

    ReplyDelete
  7. haha..kita selalu gakla sakit hati dgn watak mas..sambil nonton sambil mulut pon potpet dok berleter kat mas

    ReplyDelete
  8. Diana tak pernah tengok cerita ni lagi...tapi macam best juga kn...suka Aiman tu berlakon...hehe

    ReplyDelete
  9. saya tak berapa suka tengok drama macam ni... sakit hati jer rasanya... huhuhu

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...betul tu memang gedik isteri no 2 tu...:)

    ReplyDelete
  11. betul tu kak...sakit hati dengan bini kedua tu

    ReplyDelete
  12. Kalau semua yang komen tak suka tengok bini kedua tu, maknanya berjayalah watak dia tu.hehe.

    Cter tu bagus. Mengupas perjalan hidup pasangan bermadu, tak semudah disangka tapi tak seteruk yang diwar-warkan kalau suami pandai main peranan. :)

    ReplyDelete
  13. Sakit hati tengok cerita ni.. Teremo2 kite kat luar.. Padahal org berlakon jer.. hiks!
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.