Selesai Blogwalking Blog Peserta Giveaway 2014

Friday, October 3, 2014

Selesai Blogwalking Blog Peserta Giveaway 2014



Fiuhhh.. alhamdulillah. Selesai juga Mia blogwalking pada hari ini ke semua blog peserta Giveaway 2014 Mialiana.com. Lepas rindu nak blogwalking banyak-banyak macam ni masa mula-mula newbie dulu. Yang belum di follow, Mia follow terus. Salam kenal pada blogger yang baru mengenali Mia.

Ada juga blog yang tidak boleh nak tinggalkan komen dan ada juga yang private kan blog. Mia dah semak semuanya. Hanya penyertaan yang lengkap sahaja akan masuk dalam cabutan bertuah nanti.

Senarai terkini peserta ada di SINI.

 Mia dah sampai sana....

15 comments:

  1. akak...jemputlah jon giveaway saya ye... ada souvenirs dari Paris untuk dimenangi... bukan sikit2 tau, keychain je, ada 20 untuk dimenangi... cepat2 lah join yer..

    Giveaway Paris by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah sini Kak Mia...selamat berjaya kepada yang bertuah nanti...

    ReplyDelete
  3. Good luck kpd semua peserta, termasuk diri-ku ini..Hehee

    ReplyDelete
  4. Yeay, tahniah! Tinggal nak pilih pemenang saja. ;D

    ReplyDelete
  5. cabaran ni nk blogwalking banyak blog..ok,start sekrang

    ReplyDelete
  6. saya tag

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mia...masih x sempat nak bw lg...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.