Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #9

Saturday, October 11, 2014

Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #9



Yeay... siap juga Mia blogwalking ke semua senarai peserta Segmen Nak URL #9 di SINI. Habis juga. Buat pelan-pelan. Sampai tengahari baru siap.

Biasalah kan. dah namanya duduk kat rumah ni. Ada saja yang dibuatnya sambil-sambil menanti loading blog-blog peserta segmen.

Settle semuanya... lega...

 Mia dah sampai dah...

15 comments:

  1. BLOGWALKING..menambah kenalan, eratkan persahabatan diblog :)

    ReplyDelete
  2. Singgah petang Kak Mia...blogwalking eratkan persahabatan di alam maya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah orang yag rajin memeng apa saja tak beralasan..janji dapat buat dengan tenang ..insha Allah akan blwalking..jg ikut mia

    ReplyDelete
  4. http://madey09.blogspot.com/2014/10/blogger-mesti-blogwalking-terima-kasih.html rasanya Mia Liana kena kunjung blog Etuza..khas untuk mia dan sedikit ilmu for blogger baru..apapun abaikan jika tak ada masa ya...hehehe..

    ReplyDelete
  5. rajin..akak pun tengah rajin ni..nak menjulajah ke serata pelosok dunia blog..heheh..bila bw gini baru perasan ada banyk rupanya blog2 yang kita tak pernah pi..kan??tak tahu la rajin akak ni sampai bila..heheh

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...alhamdullilah cepat nyer bw...:)

    ReplyDelete
  7. tahniah..tq sis sudi juga singgah blog kathy..

    ReplyDelete
  8. salam dan hai.. nice blog.. jom follow blog asma.. setelah dua tahun asma menyepi now i'm back.. http://asmasaerah.blogspot.com/2014/10/im-back.html

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, setel jugak akhirnya ye.. Btw, thanks kak Mia sudi singgah & komen di blog sy..^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  10. Sy pun bw juga ni. Lama dah tak jejak ke sini

    ReplyDelete
  11. Membalas bw di sini... tq sudi singgah kat blog saya.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.