Trend Sticker Di Facebook

Friday, October 17, 2014

Trend Sticker Di Facebook



Dah mulalah trend sekarang kat facebook, tempek sticker. Mia pun terjebak sama. Tengah musim ni, ikut je lah. Nanti ketinggalan pula.

Dah download beberapa sticker theme dari facebook sticker store. Ambil yang free download.


Nampak sangat malas nak taip kat ruangan komen status facebook kawan-kawan. Main tempek sticker je. Lagi senang.... hehehe...

hari-hari layan facebook kan....

16 comments:

  1. Salam dan singgah pagi Kak Mia....comel2 jer semua sticker tu kn..bagus juga sebab kadang mls naik taip ayat..hehe

    ReplyDelete
  2. dah ada sticker ni... semakin kurang la kita menaip kan

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia....betul tu skg ni penuh dgn sticker kat fb...:)

    ReplyDelete
  4. macam2 kan semakin meningkat teknologi it

    ReplyDelete
  5. power rangers merah tak tahannnn tu..
    dah macam line plak...hehehe

    ReplyDelete
  6. dah download sticker2 tu..tapi tak pernah guna lagi untuk kotak komen..hehe

    ReplyDelete
  7. Kadang kadang main balas balas sticker ja dgn kawan kawan. Hehe

    ReplyDelete
  8. Haha! Memang perang sticker kejap masa baru2 kuar option ni ari tu.. Hiks! ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. mia...cmne cara nak delete komen sticker ye?kt dh komen kt fb guna sticker pstu xjd..nk tukar sticker lain

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.