Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

Sunday, November 16, 2014

Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015



Mia join segmen bloglist ni. Advance betul dah buat untuk tahun 2015.

Serba ringkas tentang Mia. Seorang blogger personal separuh masa yang suka berkongsi kisah hidup, pengalaman, informasi dan apa saja yang dirasakan perlu. Seorang yang bekerjaya dan ibu kepada seorang anak perempuan. Salam kenal semua... (^_^)

Jom tengok syarat-syaratnya..
  1. Terbuka kepada semua blogger di seluruh Malaysia
  2. Buat satu entri dengan tajuk "Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015" dan backlink kan ke blog ini.
  3. Tuliskan serba ringkas tentang diri dan blog anda. 
  4. Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015berlangsung selama setahun dari 1/1/2015 - 31/12/2015.
  5. Tinggalkan URL entri anda tersebut diruangan komen di bawah.
  6. Like fanpage aynorablogs.com.

support Aynora...

19 comments:

  1. good luck sis.. lama tul berlangsung. hehe

    ReplyDelete
  2. Asalam mia..bagus tu, nak klil lah dulu ya

    ReplyDelete
  3. wah ! tadi klik huuuu! amazing nak ikut mia lah mana lah tahu kan dpt di listblog sekali...

    ReplyDelete
  4. Semangat nk masuk 2015 ni..selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. Terima kasih dear. Selamat maju jaya dalam dunia bolgging. Mulai 1/1/2015 saya akan masukkan ke dalam bloglist di sidebar blog. Check it out ya!
    Ikhlas - aynorablogs.com

    ReplyDelete
  6. Wahh. Lama ni. Selamat bersegmen Kak Mia :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.