Calling For Bloggers : Jomlah Join Giveaway Ephyra Skin Bar

Saturday, November 29, 2014

Calling For Bloggers : Jomlah Join Giveaway Ephyra Skin Bar


Tahu kan... ada satu giveaway yang sedang berlangsung di blog ini. Giveaway Ephyra Skin Bar yang sedang dalam pencarian 50 orang blogger untuk mencuba produk Ephyra Skin Bar bersaiz 50gram. Setakat entri ini dibuat dah hampir 100 orang peserta giveaway. Terima kasih atas sokongan semua.

Kepada yang belum join, jemputlah join giveaway ini, mana tahu ada rezeki kat sini. Mudah nak join hanya perlu buat entri penyertaan dengan copy coding yang disediakan dan jawab soalan di akhir entri. Hadiah yang ditawarkan pun memang menarik, sila rujuk di SINI.


Join ya.... klik banner di atas.  Jangan tunggu lama-lama...

sesi support Mia pula.... (^_^)

15 comments:

  1. goodluck kepada yang join... :D kite jauh, susah plak nnt org nak post ke sini :D jadi kite tak join... :D sory akak :D

    ReplyDelete
  2. arini shark join..
    hehehe..
    mn tahu ada rezeki nk try EPhyra nie.
    asik tgk orang pakai je

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..hehe..sya singgah jenguk sini..

    ReplyDelete
  4. cepat2 blogger semua...kak mia panggil ni...^_^

    ReplyDelete
  5. Lya done join, hrp murah rezki Kali ni

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.