Carta Pengkomen Tegar Oktober 2014

Monday, November 3, 2014

Carta Pengkomen Tegar Oktober 2014


Carta Pengkomen Tegar masih diteruskan lagi dan menjadi rutin bulanan di blog ini bagi menghargai tuan punya jari-jemari yang tegar meninggalkan komen di entri-entri blog ini. Di sini Mia ingin mengumumkan blogger-blogger yang menduduki Carta Top 20 Pengkomen Tegar Oktober 2014.


Carta Top 20 Pengkomen Tegar Oktober 2014

No 1 - Rosmiza Ali (153)


No 2 - Azhafizah Md Nor (152)


No 3 - Sally Yatiey (150)


No 4 - Mas Zull (149)


No 5 - Asha Lya (119)


No 6 - Mardiah Diana (96)


No 7 - Maria Firdz (96)


No 8 - Invisible Me (74)


No 9 - Cikgu Norazimah (69)


No 10 - hidayu ayumie (50)


No 11 - Nurzakiah Hanum (48)


No 12 - mama amir (44)


No 13 - yang baik Ishak (42)


No 14 - mama 3farhanah (41)


No 15 - siti zawiah (35)



No 16 - Etuza Etuza (33)


No 17 - NURUL AQIDAH AZAHAR (31)


No 18 - TunSha Ayunie (27)


No 19 - Safirul Amar Azmi (23)


No 20 - Mohamad Khairil (22)

Terima kasih di atas sokongan padu yang diberikan dan tidak jemu untuk bertandang ke sini. Syukur sangat, ada pengkomen tegar seperti mereka. Sekurang-sekurangnya blog ini happening dan tidaklah sunyi.


jemput berkenalan dengan mereka... (^_^)

26 comments:

  1. Alhamdulillah...terima kasih kak mia...akan bersiar2 di blog mereka

    ReplyDelete
  2. Wah termasuk skli..heee...
    Thank you very much Sis

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Thanks Kak Mia. Tahniah semuanya ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dan tahniah kepada semuanya...Diana pun masih ada dalam senarai walaupun kadang menghadapi line internet....hehe....

    ReplyDelete
  5. Nak try jadi pengomen tegar november la kalau macam ni

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...tahniah2 pd yg tersenarai..;)

    ReplyDelete
  7. wah..hebat2 belaka yang komen sume ni ya

    ReplyDelete
  8. eh? tak sangka saya boleh masuk huhu terima kasih :D

    ReplyDelete
  9. Wahhh tersenarai jugak...
    Byk jugak dok tgl jejak ye...
    Hehehehehe

    ReplyDelete
  10. X sangka byk juga lya dtg komen cne tanpa d sedari hhe...tq Kak mia

    ReplyDelete
  11. Allah, tak sangka boleh duduk tangga 1st.. Huhu.. Datang sini memang ikhlas tinggal komen sebab banyak ilmu blogging dapat dari blog kak Mia.. Tak perasan pulak banyak macam tu sekali jumlah komennya.. ^_^
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  12. Subahanllah ..tak sangka ada dalam bumbung ini. Aduhai..ini lah yang dikatakan Pesona di alam maya..semua nampak pesona header tu ya Mia.Idea paling kreatif Etuza kira. rasanya jarang blogger buat sebegini..ini terHEBAT!!!! teruskan lagi momentam..

    ReplyDelete
  13. hehehe bestnya tengok top 20..aduh tersenari pula..lawalah

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada yang tersenarai :) Teruskan usaha untuk bulan ini pulak ya :)

    ReplyDelete
  15. tersenarai jugak kita ;-)
    semoga ukhwah sesama kita berkekalan

    ReplyDelete
  16. tahniah buat semua yang tersenarai.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.