Giveaway By Mamaniza.com

Monday, November 3, 2014

Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta dengan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

support Niza juga... (^_^)

30 comments:

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. joined..good luck korang!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  3. Wah! Mamaniza buat GA.. Nanti free saya join.. Skrg tgh membalaw hutang bw.. ^^,
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  4. Wow!!! nampak dah Pesona & Mustika dalam bloglist. Terharu sangat berterima kasih...
    ni nak datang selalu jumpa family Mia liana kat blog ni..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...
    selamat bersegmen kak n good luck

    ReplyDelete
  6. selamat begiveaway . saya pon dah join :)

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen sempena hari sukan sekolah...boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  8. singgah sebentar. Jemput join GA Acik. Tak susah pun syaratnya.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama. ^^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam'alaik .. Snggah dri ga yg sma .. Good luck kak :D

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  11. dari GA yang sama. jemput join segmen mudah :)
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  12. Mama singgah sini, terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, 16 Nov 2014

    Senarai Peserta GA Mamaniza update !

    ReplyDelete
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  14. good luck :)
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  15. blogwalking dari GA yg sama.

    http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.