Giveaway Seterusnya Ephyra Skin Bar

Tuesday, November 18, 2014

Giveaway Seterusnya Ephyra Skin Bar


Rasanya tak sabar nak maklumkan pada semua. Akan ada satu lagi giveaway yang seterusnya di blog ini nanti.

Giveaway yang dimaksudkan ialah Giveaway Ephyra Skin Bar oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Giveaway ini dah confirm cuma masih lagi dalam perbincangan dengan ownernya, Puan Amiza. 

Biasalah kan.. nak buat giveaway ni nampak macam mudah dan senang tetapi perancangan haruslah teliti supaya lancar perjalanan giveaway ini nanti.

Nantikan entri preview giveaway ini ya... tunggu...

coming so soon....


34 comments:

  1. I love ephyra, x sbr tunggu riviewnya..hrp rezki lya d cne aminn

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mia...kena tunggu ni...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mia...mmg kena tunggu ni...

    ReplyDelete
  4. mahu join juga nhe kalau syarat kali ini 18 tahun kebawah boleh join :)

    ReplyDelete
  5. mahu join juga nhe kalau syarat kali ini 18 tahun kebawah boleh join :)

    ReplyDelete
  6. Wah giveaway Ephyra skin bar !!! Terbaik, saya mesti join
    ***IsmailDotCom***


    ReplyDelete
  7. bestnya, nk kena try yg ni plak... yg sblum ni x menjadi....

    ReplyDelete
  8. wahhhh tak sabar rasanya nak join... hihihhihi

    ReplyDelete
  9. Wah.. Teruja juga nih.. Moga smpat join lagi..

    ReplyDelete
  10. wah..wah..wah.. terbaik lah..
    semoga sukses untuk giveaway ini juga.. :D

    ReplyDelete
  11. Asalam...wah ada pemberitahuan GA lagi..tahnia teruskan memberi ya. Inilah cara amal jariah ..selamat bersegmen..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.