Latihan Penggunaan Email Webmail Desknow

Wednesday, November 12, 2014

Latihan Penggunaan Email Webmail Desknow


Pada hari kelmarin, Unit ICT ada menganjurkan Latihan Penggunaan Email Webmail Desknow untuk pendedahan kepada rakan sepejabat. Ada trainer yang ajar. Mia pula admin untuk webmail desknow ini. 

Sebelum ini pakai yang lama punya. Tetapi dah tak mampu nak menampung lagi, itu yang tukar kepada server baru. Untuk teknikal, Hafizs yang setting kan. Untuk perisian pula Mia yang uruskan. Ada cerita dulu kat SINI masa Mia study untuk fahamkan aplikasi ini.

Dan kelmarin pula sesi latihan untuk rakan sepejabat yang merupakan wakil bahagian masing-masing.





Terima kasih sudi datang belajar. Ada yang datang dari jauh. Maklumlah pejabat Mia ni kan ada cawangan di seluruh Malaysia. Lepas latihan ini dah boleh mula guna emel yang baru... (^_^)

Mia yang ambil gambar... tu yang tak ada muka dalam ni...

Sedang berlangsung sekarang :


14 comments:

  1. wow...training yang sangat bermanfaat nie...hihihi

    ReplyDelete
  2. kira upgrade lah ni ye..sekali dah berkumpul dari seluruh negeri memang ramailah :)

    ReplyDelete
  3. Wah bagus..erm puan admin ..saya lupa password..hee

    ReplyDelete
  4. Seronok dpt menimba ilmu baru, wahh dah upgrade ya

    ReplyDelete
  5. Salam singgah Kak Mia....wahh...dapat ilmu baru lagi Kak Mia...bestnya...

    ReplyDelete
  6. oh webmail. company sy pon pakai webmail entah ape2. leceh rasanya nak bukak emel ittuw!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...bestnya dpt belajar bersama..:)

    ReplyDelete
  8. cn tak suka kalau kena amik gambo, habis takde muka kita..hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.