Mobile Blogwalking

Tuesday, November 11, 2014

Mobile Blogwalking



Teruknya lah orang ni... hehehe... ni namanya dah rindu sangat nak blogwalking. Tu dia... sekali buka blog.. banyak terus. Blogwalking guna handphone. Sambil baca entri, sambil komen. Happy je ni. Seronok bertandang ke blog orang lain.

Blogwalking mana yang sempat... (^_^)

sedang dalam perjalanan ke Kuala Lumpur...

Sedang berlangsung sekarang :


28 comments:

  1. Assalamualaikum kak Mia.Wani singgah sini balas kunjungan ^_^

    ReplyDelete
  2. fyna pun dah lama tak blogwalking. nih baru ada mood nak blogwalking. ^_^

    ReplyDelete
  3. kalau hp saya memang hang la jawabnya buka bbyk web

    ReplyDelete
  4. wah selamat 'berjalan-jalan' kak mia :)
    semoga selamat smpai KL ^^

    ReplyDelete
  5. kita jarang BW guna Hp coz macam tak best je..nanti tak puas baca..kalau tab ok lagi..

    ReplyDelete
  6. On the way to KL sambil on the way BW. :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah petang Kak Mia....Diana pun tengah blogwalking guna hp jer skrg....hehe...

    ReplyDelete
  8. ida pun dh lama tak bw slps 1 minggu g holiday...ni nk strt balik

    ReplyDelete
  9. Zumal sentiasa berblogwalking guna hp... Mudah, dimana-mana pun boleh :)

    ReplyDelete
  10. Isz pun dah jarang2 guna PC untuk berbelog. Semuanya boleh dilakukan hanya dengan smartphone, lebih ringan kecil dan mudah dibawa
    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  11. Sy mmg guna mobile je bila bw... X smpat nk buka lappy skrg ni..

    ReplyDelete
  12. hehe..samalah..lebih mudah dan senang..tp kekadang tak puas jugak sbb screen hp kan kecik.. =P

    ReplyDelete
  13. OKje selalu bw guna Hp, time tunggu anak balik sekolah hihi....

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...blogwalking ke sini santai petang...:)

    ReplyDelete
  15. paling mudah bw pakai hp ! mana2 pun boleh ;)

    ReplyDelete
  16. sy mmg bw pakai phone je..klo kt opis bru pakai pc.

    ReplyDelete
  17. kekadang sha guna fon gak blogwalking, lepas tu blog yang tengok sha...

    ReplyDelete
  18. Wahhh. Berpuluh puluh tab. Hehe. IM pun selalu buat gitu.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.