Pengumuman Untuk Peserta Giveaway Ephyra Skin Bar

Monday, November 24, 2014

Pengumuman Untuk Peserta Giveaway Ephyra Skin Bar


Terima kasih kepada semua blogger yang telah join Giveaway Ephyra Skin Bar di Mialiana.com di SINI. Ada pengumuman penting yang Mia ingin sampaikan. Maaf atas segala kesulitan. Terdapat tambahan 1 soalan yang perlu dijawab iaitu :

Masalah kulit yang dihadapi. Jelaskan kenapa anda perlu dapatkan Ephyra Skin Bar.

Mohon semua blogger yang join sebelum 4.15 petang untuk membuat pembetulan di dalam entri penyertaan. Mia pun telah memaklumkan di ruang komen entri penyertaan blogger yang terlibat.





Sebagai contoh, Mia printscreen dari blog Yana di entri SINI. Komen yang Mia tinggalkan di entri penyertaan dan Yana pun dah betulkan entri dengan memasukkan soalan tambahan. Diharap blogger lain pun buat macam ini juga.

Pengumuman ini tidak terpakai buat blogger yang join selepas 4.15 petang kerana Mia dah masukkan ke dalam coding copy paste. Mohon kerjasama semua blogger bagi melancarkan perjalanan giveaway ini. Terima kasih.

kesulitan amat dikesali...

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

23 comments:

  1. assalamualaikum mia...sudah dikemaskinikan n3 mama yer...sila bagitahu jika masih ada lagi yang kekurangan...

    ReplyDelete
  2. kebetulan dah msukkan jenis masalah kulit secara tidak sengaja..diterima jugak kan? ke perlu updet lagi?

    ReplyDelete
  3. dah update yang terkini.. thanks inform ya..

    ReplyDelete
  4. X smpt g nak join ni, lya wat entri dlu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.