Preview Dan Hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar

Saturday, November 22, 2014

Preview Dan Hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar



Satu lagi giveaway yang bakal menyusul di Mialiana.com. Perbincangan telah dibuat sejak 2 bulan yang lalu dengan Puan Amiza, pengasas produk Ephyra untuk menjalinkan kerjasama dalam mengadakan Giveaway Ephyra Skin Bar. Terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan. Produk terbaru Ephyra ini memang sangat hebat dan dah ada banyak testimoni yang berjaya.

Produk Ephyra Skin Bar ini akan berada di pasaran mulai Januari 2015. Kiranya benar-benar beruntunglah siapa yang dapat cuba produk ini terlebih dahulu.

Pihak Oceanlife Marketing Sdn Bhd ingin memberi peluang kepada para blogger (lelaki dan wanita) untuk mencuba Ephyra Skin Bar ini dalam saiz sebenar iaitu 50 gram dan boleh bertahan sehingga sebulan. Bukan setakat boleh digunakan di muka sahaja malah boleh juga untuk keseluruhan badan.

Antara testimoni berjaya Ephyra Skin Bar :

 



Maklumat lengkap tentang Ephyra Skin Bar :


Untuk menjayakan giveaway ini, perancangan telah dibuat mengikut tarikh-tarikh berikut :

24 November sehingga  3 Disember 2014
Blogger dikehendaki membuat entri penyertaan mengikut coding yang disediakan dan menjawab soalan yang diberikan di akhir entri penyertaan.

5 Disember 2014
Pemilihan adalah berdasarkan jawapan yang diberikan dan akan dipilih oleh Puan Amiza. Seterusnya 50 orang blogger yang berjaya akan menerima 1 kotak Ephyra Skin Bar bersaiz 50gram.

12 Disember 2014
Penghantaran Ephyra Skin Bar kepada 50 orang blogger. Rujuk entri SINI.

14 Disember 2014 sehingga 14 Januari 2015
Masa untuk pengguna mencuba Ephyra Skin Bar dan merasai keberkesanannya. Sila buat entri review anda mengikut syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini.

20 Januari 2015
Pengumuman Pemenang
Keputusan pemenang adalah berdasarkan testimoni pengguna yang menarik dan kreatif. Pemilihan akan dibuat sendiri oleh Puan Amiza.


Giveaway ini menawarkan hadiah-hadiah seperti berikut :

Tempat 1 :
Wang tunai RM 200 + 3 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM 40

Tempat 2 :
Wang tunai RM 150 + 2 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM 40

Tempat 3 :
Wang tunai RM 100 + 1 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM40

Tempat 4 - 10 :
Wang tunai RM 50 + 1 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM40

blogger dijemput join untuk meriahkan giveaway ini... (^_^)

35 comments:

  1. kali ni nak bookmark blog kak mia...nak joinnnn

    ReplyDelete
  2. Asalam huuuu!!! terbaik..nanti akan ikuti ..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Menarik... Insha Allah... Ada rezeki boleh support kak mia dan ephyra pula...

    ReplyDelete
  4. menarik.. in shaa Allah ada masa nak jpin la

    ReplyDelete
  5. Menanti dengan penuh sabar, semoga semuanya berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  6. wahh...seronok ni...SA x sabar nak join....

    ReplyDelete
  7. Wahh banyaknya hadiah. Nak join, mudah mudahan ada rezeki :)

    ReplyDelete
  8. best je tengok hadiah tu.. nak join gak! Mana tahu tuah saya nampak kat sini..hihi..

    ReplyDelete
  9. menarik hadiahnya..all the best untuk semua :)

    ReplyDelete
  10. Menariknya kak mia...hadiah pun best juga...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.