Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

Sunday, November 30, 2014

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Januari 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.   
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.

Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Januari dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Januari 2015.
Kredit untuk Kak Mialiana

support CN juga... (^_^)


Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.



27 comments:

  1. Asalam semoga di pagi hening ada keberkatan kehidupan kita hari ini esok dan hari2 mendatang..wah segmen 2015 dah di buka tirai ..teruskan usaha...

    ReplyDelete
  2. Asalam siapa tak nak join kan 2015 tu kita blogger kena pandang ke hadapan kan mia betul kan..So Etuza nak pandang ke hadapan ..pissTTT join sekali dgn mia..)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia.....selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  4. Singgah BW dari segmen yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab join segmen CN, sila check no peserta anda yer.
    All the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/senarai-peserta-segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  7. fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen dan semoga berjaya kak mia..

    ReplyDelete
  9. Salam Mia.. bw kesini dari segmen yang sama :)

    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn_30.html

    ReplyDelete
  10. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html ]

    ReplyDelete
  11. Singgah Dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama.. jemput la join segmen Ira ye..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-pencarian-bloglist-disember-by.html

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen juga.. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  15. saya join juga

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.