SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Sunday, November 16, 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU


Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 

So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)

Fi Hifzillah,
Wassalam.

Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad


sesi support rakan blogger, kalau ada yang berminat sila klik pada banner...

39 comments:

  1. selamat bersegmen :D nak join t ni..dah lama tak bersegmen

    ReplyDelete
  2. Rajin jon segmen. Apa2 pon selamat bersegmen. Fara BW sini :D

    ReplyDelete
  3. selamat ber segmen sis ;) jemput join 1st GA di blog huda..

    ReplyDelete
  4. Asalam..Etuza sangat yakin bahawa blogger yang rajin pasti ikut jejak macam mia buat ni..hargai tiap segmen...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan berblogwalking kak mia

    ReplyDelete
  7. As Salam, selamat bersegmen.

    http://pelitasiang.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama kak :) Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya ^^

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum :) singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  12. Salam..blogwalking dari segmen yang sama..:)
    Btw jemput join segmen Lyna yang tak seberapa ni
    http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.