Tak Berjaya Edit Coding Button Social Media Blogger

Friday, November 7, 2014

Tak Berjaya Edit Coding Button Social Media Blogger



Tadi pagi Mia ada kata nak edit coding button social media kat blog di SINI. Ternyata sesi belai coding itu tidak berjaya sangat. Separuh je yang jadi buat.

Macam tak best pula bila nampak button tak seragam. Terus Mia tukar balik pada yang asal.

Ada juga cuba social plugins addthis dan sharethis tapi malas nak guna coding luar. 

Biar je lah dulu guna yang ni. Perlu ketenangan dan banyak masa untuk belai coding ni.

cubaan yang tidak berjaya....

14 comments:

  1. Asalam mia, betul tu kena fokus tul2 bukan mudah nak kenal koding yang halus tu..so tindakan berhati2 kena ambil juga..tak apa ada lagi esok hari..insha Allah akan selesai..

    ReplyDelete
  2. sha kalau dah start main coding, bley tak tido seharian... huwaaa dulu single bley laa... sekarang ni dah kawen, sian hasben dok intai2 bila bini dia nak tido...

    slow2 kak mia.... all the best !!^^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...boleh cuba lagi nanti...

    ReplyDelete
  4. Betul betul. Ambik masa juga nak bercoding. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.