Wordless Wednesday 191 : Cheese Nan

Wednesday, November 5, 2014

Wordless Wednesday 191 : Cheese Nan


Cheese Nan
RSMY House of Real Briani Kuala Lumpur

24 comments:

  1. sedapnya tengokkk..tengok pon dah terliur.kat sini susah nak cari cheese nan ..selalunya diorg buat roti canai..then letak cheese sikit2 je..

    ReplyDelete
  2. sedap tak?
    My favourite kat depan ampang point dengan kat Rashid ampang point
    kalo best ni nanti leh g cuba

    ReplyDelete
  3. selalu jgk kawan2 opis makan kat sini sbb dekat ngn tempat keja..tp luqman tak pernah pergi..huhu

    ReplyDelete
  4. lamanya tak makan cheese nan ni..dah sethn da sejak besalin..masa pregnen kerap gak g..memang thorbaik cheese nan ni..tak jumpa lg kat tempat lain..

    ReplyDelete
  5. Wow....mesti sedapkan, penuh dengan cheese di dalam roti tu....kecuh tengok

    ReplyDelete
  6. sedapnya..baru makan cheese nan 2 hari lepas

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...sedapnya tengok...:)

    ReplyDelete
  8. Wahhh nmapk cheese nye tu kak mia...
    panas2 lagi mmg sedap kalu makan

    ReplyDelete
  9. Aummm! Dapnyerrr.. Lama dah tak pekena cheese nan..
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.