Enchanteur Paris Triple Whitening Body Lotion

Monday, December 22, 2014

Enchanteur Paris Triple Whitening Body Lotion


Hmmm... lotion yang sebelum ini Mia guna, ada ceritanya kat SINI dah habis. Bila nak beli lotion baru, mulalah terpikat yang ini, Enchanteur Paris Triple Whitening Body Lotion.



Triple whitening tu. Baunya pun sedap dan cepat meresap ke dalam kulit. Macam best je nak cuba.

Setakat Mia guna ni rasa berpuashati lah..

sesekali tukar lotion a.k.a losyen lain....

11 comments:

  1. Wah...Mia memang rajin berlotion ye.. Fuza ni agak lebih vitamin "M"..hehe

    ReplyDelete
  2. saya pakai yang warna purple tu...bau dia wangi jugak..hehe..yg ni saya tak pernah try lagi,,,

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...mmg sedap baunya ni...:)

    ReplyDelete
  4. Enchanteur memang sedap bau dia.. Tapi setakat ni tengah berpuas hati dengan Nivea Serum 10x Whitening.. Hehe..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  5. pernah guna sekali je dulu..dah lama melupakan brand ni..huhu

    ReplyDelete
  6. IM selalu pakai yg garnier. Tp penah bau losyen ni, wangiii..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.