Esok Hari Terakhir Hantar Review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk

Tuesday, December 9, 2014

Esok Hari Terakhir Hantar Review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk


Hari ini, 9 Disember 2014. Bermakna esok adalah hari terakhir bagi penghantaran entri review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk. Kepada yang belum hantar sila hantar di entri SINI sebelum 11.59 malam 10 Disember 2014. Senarai blogger yang terpilih untuk review ada di SINI.

Setakat ini dah ada 25 orang blogger yang hantar review masing-masing. Terima kasih di atas komitmen yang diberikan. 


Lagi 9 orang blogger tu.. cepat-cepat hantar ya...

sabar menanti....

21 comments:

  1. saya dah hantar kak :)

    http://www.blogparihh.com/2014/12/bugslock-gelang-penghalau-nyamuk.html

    ReplyDelete
  2. Asalam...terbaik yang dah siap tugasan dan hantar ke blog Mia.hapi masalah dengan tenang ya

    ReplyDelete
  3. Xsabar nk thu keputusan selanjutnya wlpn thu entry sy x seberapa.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Dah dpt siapkan juga wpun masih bercuti...

    ReplyDelete
  5. salam ;) saya dah tag awak ...
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/12/kira-berapa-kali-shaklee.html

    ReplyDelete
  6. Salam.. Jemput join Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang yea.. Hadiah-Hadiah Wang Tunai dan Topup serta Hadiah lain melimpah di ladang gandum.. hehehehehe.. jom join!
    http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  7. teman nak join giveaway gelang bugslock ni sebenarnya hari tu.. tapi terlepas.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..awal2 dah hantar..takut terkejar2 sampai lupa...

    ReplyDelete
  9. Saya nyer review on the way kak...hehehe..

    ReplyDelete
  10. Wah siapakah yang bakal juara review ? Wah tak sabar rasanya..semuanya review power2

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...masih sempat lagi sehingga esok...cepat2 kawan2 yang dah berjaya tu...:)

    ReplyDelete
  12. Ramainya buat REVIEW ! Singgah sepetang sini :)

    ReplyDelete
  13. Dah ada pemenang kan Kak Mia. Semua bagi review positif. Memang terbaiklah produk ni ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.