Esok Temuduga Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41

Tuesday, December 23, 2014

Esok Temuduga Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41


Sebenarnya... esok Mia ada temuduga untuk jawatan  Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41. Sebab itulah kononnya macam sibuk sangat. Debar-debar ni. Ini adalah temuduga yang kedua.

Hmm.. hari ini dan esok Mia cuti. Nak tenangkan fikiran dan bersedia untuk temuduga. Rasa macam tak tahu nak baca apa sebab banyak sangat nak dibaca. Macam-macam yang berlaku kat dalam dan luar negara... uwaaa... naik tepu kepala ini dibuatnya.

Tak apa.. yang penting kita dah usaha yang terbaik. Kalau tak dapat, bukan rezeki Mia lah nampaknya.

Mia akan pakai baju kurung yang di SINI...  tentu sweet...

doakan Mia ya... (^_^)

29 comments:

  1. wahh..tahniah dan saya doakan moga kak mia berjaya..

    ReplyDelete
  2. Goodluck!!! Semoga berjaya , amin x3 yarobil alamin

    ReplyDelete
  3. good luck kak mia :)
    alamak, puan mia :)

    ReplyDelete
  4. Good Luck Mia! PTD tu..hehe

    Jom join GiveAway by ibu Zarith. Hadiah berupa 1 gram Emas dan berakhir pada 31 December 2014 =)

    Follower #11534

    ReplyDelete
  5. good luck kak mia~ Wahh hebat dapat temuduga pun kira hebat dah. Yelar yg amik exam pun dah beribu orang kan.. ^^

    ReplyDelete
  6. gud luck mia :) baca doa bebanyak.. hehe

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya,kak mia..in shaa Allah ada rezeki menanti...

    ReplyDelete
  8. Trlewat nak wish...hope Apa yg akak impikn akan trcapai insyallah

    ReplyDelete
  9. Ooh. Berbaju kurung pink pergi interview rupanya. Hehe. Moga ada rezeki Kak Mia ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.