image Layan The Hobbit : An Unexpected Journey - Mia Liana

Sunday, December 14, 2014

# Entertainment Matters

Layan The Hobbit : An Unexpected Journey



Kalau hari Ahad memang ada movie yang best kat Channel 5 Singapore. Ni Mia tengah layan movie The Hobbit : An Unexpected Journey. Suka sangat movie yang jenis genre action, adventure, epic dan fantasi. Bab-bab berangan ni memang suka.

Dari trilogy Lord of The Ring... 

jom tengok... 

10 comments:

  1. assalamualaikum mia...mmg best cerita hobbit ni...mama selalu tengok kat channel astro jer..:)

    ReplyDelete
  2. sesekali melayan cerita macam ni..seronok jugak kak mia..

    ReplyDelete
  3. Ish kak mia ni buat qila terkejut je haha
    Ingat yg latest tu huhu.
    Tak sbr nak tunggu yg baru nnt keluar wiwiwi

    ReplyDelete
  4. Uuh, lum tgk lagi cite tu.. huhu..


    My Blog :
    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  5. suka tengok cerita hobbit ni walau lama kena hadap depan TV..hihi

    ReplyDelete