Mula Maintain Update Blog

Friday, December 26, 2014

Mula Maintain Update Blog


Perasan tak.. dua tiga hari ini, Mia dah mula maintain update blog. Terubat juga rindu di hati nak update blog macam dulu. Dah sempat nak buat entri-entri autopost. Banyak benda yang Mia buat dah nak settle. Biasalah dah nak sampai penghujung tahun ni. Ermmm.. tempohari macam tak cukup tangan, itu ini dan macam-macam...  itu yang mood berblog dah ke laut dan sampai ke dasar.

Sayang sangat kat blog ni... masih sedih sebenarnya bila blog ini kena klon... huhuhu...

Be positive!

sedang kembalikan mood berblog yang konsisten.. yeahhh!!

27 comments:

  1. Bestnye mia dah mula maintain, saya pun sedang struggle untuk maintain update blog..

    ReplyDelete
  2. sedikit -sedikit lama2 mencapai kejayaan..welcome back mia-liana

    ReplyDelete
  3. tahnia alhamdulillah. Harap ada juga Mia klik laman Etuza setakat baca ..iya mana tau ada sumber ilham tercetus. menambah mood berblog. Sebetulnya Etuza suka sangat klik blog Mia kerana tara!!! cepat paparan ..macam ringan ja..ha tu yg menarik . tahnia ya

    ReplyDelete
  4. pembaca senyap pun Etuza paling hargai..kita teruskan mood berblog. Insya Allah, Allah tak keringkan idea segar kita di minda..maaf kan semua orang ..hadir rasa lembutnya bisikan iman.

    ReplyDelete
  5. pembaca senyap pun Etuza paling hargai..kita teruskan mood berblog. Insya Allah, Allah tak keringkan idea segar kita di minda..maaf kan semua orang ..hadir rasa lembutnya bisikan iman.

    ReplyDelete
  6. Selamat maju jaya. Semoga akan terus menulis di sini

    ReplyDelete
  7. samalah kita pun.
    tetibe bersemangat menulis dan berkongsi semula....
    semoga minat ni terus subur dan bersemi....chewwaahh!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...all the best kak mia...^_^

    ReplyDelete
  9. salam kak mia,

    blog kak mia ni antara inspirasi saya nak berblog semula..hehe..all the best

    ReplyDelete
  10. hihi bagusnya mia...nini ni semenjak hp probs dah kurang update ...hihi =p

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...teruskan usaha pasti akan berjaya juga...:)

    ReplyDelete
  12. Bila ada urusan harian yang lebih penting, maka blog terpaksa diketepikan buat sementara.

    ReplyDelete
  13. sama la,kak mia..sy pun tgh berusaha nak maintain blog..hehe..

    ReplyDelete
  14. Mmg seronok berblogging ni,lg2 bila dpt beramah mesra dgn rakan blogger yg sporting ;)

    ReplyDelete
  15. kadang2, bila jiwa ber-blogging tu ada, tgh mencanak2 dalam diri, automatik entri akan keluar saja. ^^ semoga terus sukses ya.

    sy cuba maintain kan tp entah kenapa, ada masalah dgn autopublish. kecewa sungguh. kena curi masa publish secara 'live'

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. Jgn sedih2 ye kak mia..

    ReplyDelete
  17. seronok kalau dapat update secara konsisten dan maintain ni..tahniah kak

    ReplyDelete
  18. Yeah! IM kena tunggu habih final mungkin nk boleh update selalu. InsyaAllah.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.