Notis Pemberitahuan Pos Laju

Tuesday, December 2, 2014

Notis Pemberitahuan Pos Laju



Mia ada shopping shawl dan ehem ehem secara online. Sekali sampai 2 bungkusan. Tapi manalah ada sesiapa kat rumah. Makanya notis pemberitahuan ini diterima.

Nampaknya esok Mia pergi ambil kat Pejabat Pos Laju Skudai.

excited ni... (^_^)

21 comments:

  1. Wah... Best tu.. Mesti tak sabar nk tggu esok.. Hehe... Moga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....mama pun kekadang mmg kena mcm ni..kalau x ada org kat rumah memang kena amik kat pejabat pos skudai...

    ReplyDelete
  3. satu kerja nak kena pi ambik pulak..kan?awat tak boh alamat tempat kerja..mesti rasa tak sabar2 nak pi ambik nih..heheh

    ReplyDelete
  4. Biasanya camni la kalau takde orang ..Tapi Lya kalau dapat ni terus call POS LAJU utk penghantaran kali ke dua ..

    ReplyDelete
  5. Wiwiwii bestnyewwww kak mia shopping shawl dgn ehehem apa tuwww

    ReplyDelete
  6. Saya lebih suka letak alamat opis.. confirm ada orang.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. zaza pun xsabar nk tgu poslaju esok ni..hehe

    ReplyDelete
  8. Asalam mia m cuba baca di blog ni..seolah ada petang tadi paparan skrin kosong..Ya Allah semoga tak akan ada apa2 berlaku..saya terkejut paparan skrin kosong..ada Etuza baca ni laman ceritakan hal ni.http://myblogsantai.blogspot.com/2014/12/awas-perangkap-emel.html?showComment=1417539682765#c1263616236171481441

    ReplyDelete
  9. Wah wah.. Dah sampai shawl gojes tu 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam fuza...semakin gojes mia lepas ni kn...:)

      Delete
  10. shawl lg ler..mesti ada entry review kn? Hehe

    ReplyDelete
  11. excited kalau barang dah sampai kan tapi yang malas nak kena amek kat pos office kalau ade notis ni

    ReplyDelete
  12. tapi boleh buat second delivery guna alamat lain rasanya :)

    ReplyDelete
  13. Kalau Dan dapat notis ini, nak pergi mana ambil barang tu?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.