Penghantaran Ephyra Skin Bar Kepada 50 Blogger

Friday, December 12, 2014

Penghantaran Ephyra Skin Bar Kepada 50 Blogger



Penghantaran Ephyra Skin Bar Kepada 50 Blogger

Pengumuman 50 orang blogger yang telah berjaya telah dibuat di entri SINI. Alhamdulillah... semua pemenang telah pun memberikan butiran yang dikehendaki. Terima kasih ya.

Sepatutnya, penghantaran Ephyra Skin Bar dibuat terlebih awal. Namun, atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, pihak Oceanlife Marketing Sdn Bhd telah membuat penghantaran pada hari ini secara pos laju dan dijangka akan sampai esok.

Mohon kerjasama daripada semua pemenang untuk maklumkan pada Mia sekiranya Ephyra Skin Bar telah sampai. (^_^)

Untuk mengetahui preview dan hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar ini, sila klik SINI.

tentu excited dan tak sabar nak cuba.. kan?

35 comments:

  1. Alhamdulillah... Risau dah sebenarnya sbb sy xde kt rumah... Namun, smpat la sy terima sendiri... Insha Allah...

    ReplyDelete
  2. excited nak cuba nie. .hehehe XD thanks ephyra n kakmia. . ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah !! tahniah pd yg berjaya..tentu teruja nak cuba sabun ephyra ni nanti...

    ReplyDelete
  4. Ok kak mia hihi
    Takut qila ingat tak sampai lagi ekeke.
    Ok will be waiting tomorrow dpn pintu ekeke.
    Thanks kak miaaaaaaaa hugs!!!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kepada blogger yang menang... murah rezeki..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. X sbr ni trima parcel,tq Kak mia n pihak oceanlife

    ReplyDelete
  7. ok..tunggu abg posmen harini..
    kalau x harini ,
    isnin kompom sampai di Kuantan :)

    ReplyDelete
  8. Asslmkm kak mia. Sy dh terima hdiahnya td. Nti sy buat entry penerimaan ye.. :-)

    ReplyDelete
  9. Asslmkm kak mia. Sy dh terima hdiahnya td. Nti sy buat entry penerimaan ye.. :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka yang berjaya,
    tak sabar nak baca entry review mereka... mesti best guna ephyra skin bar ni. :D

    ReplyDelete
  11. salam kak mia. hadiah dah sampai. tq kak :)

    ReplyDelete
  12. salam sis... alhamdulillah dh terima td siang... :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum kak mia. sheila da terima petang semalam. terima kasih kak mia dan pihak ephyra ~~~

    tak sabar nak start pakai ephyra skin bar ;))

    ReplyDelete
  14. salam Mia...SA rasa dah terima tp emmandangkan kami sekeluarga balik kg maka barang kena ambil kat pos laju...nanti SA dah ambil SA inform ye..

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua..seronoknya dapat bersabun Ephyra :)

    ReplyDelete
  16. IM punya dah lama sampai. Tengah pakai sekarang. InsyaAllah nanti buat review ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.