Ranking Alexa 23.12.2014

Tuesday, December 23, 2014

Ranking Alexa 23.12.2014


Berita yang tidak nak berapa baik tatkala nak review ranking Alexa blog ini. Sebabnya dah tewas dah ni. Hmmm... redha je Mia lepas ni. Sayang sangat kat blog ni tau...


Global Rank : 58,117
Rank in Malaysia : 496

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Dah nak habis dah bulan Disember 2014 ni... ada beberapa lagi komitmen yang belum selesai. Walaubagaimanapun, Mia syukur... ada juga trafik dari enjin carian dan kehadiran rakan blogger ke blog ini. Terima kasih ya..

 hampir pecah siling ranking 500 Alexa Malaysia... huhuhu... 

12 comments:

  1. Skit lgi nak baik ke 5, blh lgi tu Kak turunkn

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi kak mia...insya Allah kak mia bole turunkn lagi tu

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi kak mia...insya Allah kak mia bole turunkn lagi tu

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...jgn biarkn moga dpt maintain kembali...

    ReplyDelete
  5. Huhu.. Takpe kak, boleh kasi up balik tu.. Saya punya rank lagi teruk.. Kebabom gitu.. Sebulan bercuti.. Rank pun ke bulan bintang peginya.. Bertabah jela.. Huhu..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  6. masih belum tewas kak..boleh bangkit dan terus bangkit :)

    ReplyDelete
  7. xpe kak mia. insyaallah. fyna start tahun 2015 nak kekalkan momentum mcm dulu. tahun 2014 memang agak sibuk dengan kerja dan personal life.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.