Redeem Tuala Mandi Ke 6 Dengan Point Bonuslink

Tuesday, December 2, 2014

Redeem Tuala Mandi Ke 6 Dengan Point Bonuslink



Eeee... bestnya. Dah masuk kali ke 6, redeem tuala dengan point Bonuslink kat stesyen minyak SHELL. Nak redeem lain macam tak best.

Kali ini tuala warna pink belang-belang jadi pilihan. So sweet...

Kisah redeem tuala ke 5 ada di SINI.

Tips penjagaan tuala baru ada di SINI.


suka kumpul tuala banyak-banyak...

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

22 comments:

  1. sonok kan bila dapat redeem barang guna point...rasa puas sgt..hihihi

    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mia....wah !!! @bestnya dpt tuala lg...cantik color die...

    ReplyDelete
  3. salam mia,,
    oh bestnyer dapat kentola..kami isi minyak kat petronas..hari tu redeem point beli roti gardenia je banyak2 hehehe

    ~CikSiti~

    ReplyDelete
  4. Brtmbh lgi koleksi tuala bonuslink akak

    ReplyDelete
  5. untungla byk guna bonuslink. sy guna wat isi minyak motor je. berkurun la baru bole redeem. hahahaha Jom lawat mall terbaru di Putrajaya!

    ReplyDelete
  6. Wah !!! Koleksi tuala shell tebus bonuslink....terbaik !!!

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  7. Asalam mia..wah bantal berubat ni kan..mia tak ada paparan catatan, komen kawan2 juga tak dapat baca ..kenapa ni ya.atau etuza ja ..keadaan macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. ni tuala etuza. etuza buka blog mia guna pc ke handphone?

      Delete
  8. hanya gambar ja dapat lihat gambar bantal tu ja..kenapa ni mia..

    ReplyDelete
  9. Asalam ..alhamdulillah ..eh! Etuza tadi langsung ke cyber cafe di Bandar Keningau..klik blog mia, gambar tuala rupanya, sebab tadi langsung tak ada ayat2 keterangan ..gambar ja..Line lah tu tak kuat juga lah line di cyber tu. Tka faham lah Etuza. Apapun ni lah dunia ICT onair ada kita hadapi masalah kan..Etuza catat tak ada huruf2 etuza hentam ja..eeeh ada pula ayat Etuza tadi..

    ReplyDelete
  10. First time jumpa situasi macm tadi tu mia.Ok lupakan ya..line kat etuza lah tu.
    ooo jarang Etuza guna Hphone, etuza tak suka..tak ada kepuasan, sebeb kecik ja phone Etuza..Etuza guna Komputer ..aspire..guna brodband ja mia. blogger kampungan ja ni kesian kan,..blog mia menjadi idola tau

    ReplyDelete
  11. tahnia bonuslink..kiranya tebus barangan lah ni kan..baru etuza faham...minta maaf lah ya

    ReplyDelete
  12. Ada ramai ya juta pun ada guna tab dan hphone sekarang ni, kalau hphone tak brand memang payah nak capai blog walaupun blog terkenal. Sebeb kunci dia line dan kehebatan brand phone ..rasanya lah .blog tu ok saja ..blog kita semua. Contohnya bagaimana cangih laman KPM kementrian pelajaran atau SPA suruhan jaya perkhidmatan awam kalau LINE Internet di are tu tak power memang pun lamn web terbaik negara tu takkan keluar. So buka blog kita penyebabnya. Line tu ..Macam Etuza ni Etuza kena upgrade kan line nak beli yang lagi kuat..hehehhee duit lah pakainkan disitu lah kekuatannya ada kah duit bayar tinggi kan....mohon maaf ya mia merapu dah kat sini...

    ReplyDelete
  13. CN xpernh redeem point bonuslink,rasa dah byk..huhu

    ReplyDelete
  14. Cantik warna tualanya. Ayah IM tak tau nak tebus apa.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.