Segmen Blogwalking by Fadzlina

Tuesday, December 9, 2014

Segmen Blogwalking by Fadzlina



Sweet je segmen ini. Mia pun nak join juga. Jom tengok apa yang best.

GANJARANNYA
-Lyna akan followback para peserta-
-Lyna akan masukkan para peserta di dalam bloglist Lyna-
-Lyna akan buat review blog buat para peserta-

Pada yang berminat, boleh klik pada banner untuk join. Tarikh tutup pada 21 Disember 2014.

sesi support rakan blogger...

28 comments:

  1. Selamat bersegmen :) Dah join segmen ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya yun sing... wahhh cepatnya dah join..

      Delete
  2. Bw dr segmen yg sama! ^.^ slm kenalan dn slmt bersegmen

    My Blog
    ASDY Dimension.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Wah bagus ya..nak join sekaki dengan mia..tup2 masuk bloglist dia kan..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak mia :)
    Terima kasih sebab join segmen Lyna..
    btw senarai peserta dah diupdate
    http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/12/senarai-pesrta-segmen-blogwalking-by.html
    Selamat berblogwalking and have a nice day :)

    ReplyDelete
  5. nak join gak..
    www.permatahatiibu-sayang.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  7. JOM join Segmen ni .. Mekasih .

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen dan berblogwalking Kak Mia

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum/Salam sejahtera..

    singgah sini dari segmen yg sama.. ^_^

    http://www.suesopian.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    selamat bersegmen Kak Mia.. :)

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum! Hye kak Mia singgah dari segmen yg sama,Happy segmen :)
    http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum :) dtg bw dari segmen yg sama . follower #11529
    http://kepalabergetar2u.blogspot.com/2014/11/zahira-samarinda-tv3-2014.html

    ReplyDelete
  13. hai singgah sini :)

    ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete
  14. Tarikh dah terlepas. Nak follow jugak ^-^
    Saya budak baru belajar, jemput singgah ke http://magic-calendar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Datang bw :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.