Suasana Malam Bandar Johor Bahru

Thursday, December 18, 2014

Suasana Malam Bandar Johor Bahru


Hmm... feeling-feeling sekejap kat Bandar Johor Bahru ni sebelah malam. Best tau... penuh dengan cahaya. Macam kat i-city...

Jom feeling...






Orang kat dalam tu... saje je. hahaha.... layansss.. tapi rasa puas dapat release tension kat tempat pelancongan macam ini. Paling suka tengok skrin besar tu. Ramai yang lepak kat sini malam-malam.

sweet memories...

27 comments:

  1. assalamualaikum mia..yer nampak mmg best tapi x pernah nak turun kat sini...just lalu sambil tengok org ramai...jln pun jammed...:)

    ReplyDelete
  2. wahhh awesome sunggoh skrin besar di langit tuh! pernah pergi jb tapi tak jumpa pon sini. >_< hadiah tak dituntut

    ReplyDelete
  3. Cantik dah skng. Kt msia je da bnyk tmpt2 menarik.xyah g luar ngra lagi heheh

    ReplyDelete
  4. Yg atas kepala tu baru aje pasang Mia. Sebelum ini tak ada
    Masa yg TMJ kawen tu baru ada.. cantik kan.

    ReplyDelete
  5. Cantik betul.. Belum ada masa nak ke sana sis..

    ReplyDelete
  6. selalu balik JB, mlm duduk rumah tido je.. uhuhuh sentap. tak thu best macam ni... T_T

    ReplyDelete
  7. Memang menakjubkan tempat kat johor dengan skrin kat atas dan penuh bercahaya. Terpesona masa tu pergi. Nak pergi sana pun senang je

    ReplyDelete
  8. sy org johor yang tak pernah berpeluang round2 jb lagi.. tempat lain puas dahh..hahaha

    ReplyDelete
  9. sempat la juga jenjalan blik johor malam ni.. chaya lmpu kt mahkota tu..x smpat nk snap gmbr... huhu

    ReplyDelete
  10. lama CN tak ke jb, dulu ex-bf duk dekat skudai, selalu dating dekat danga bay..hehe

    ReplyDelete
  11. Johor memang sangat indah diwaktu malam... ohhh rindunya Johor !

    ReplyDelete
  12. Awww thanks kak mia bg fefeeeling jap ehehehe

    ReplyDelete
  13. rindu pulak nak pergi johor...lame dh x jenjalan ke sane hehe... daating2 tepi pantai lido

    ReplyDelete
  14. Baru je balik dari JB..sempat juga ke Danga Bay!

    ReplyDelete
  15. Mcm kat icity la cntik, suka tgk lampu2 gemerlapan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.