Sweet Tuesday.. Mia Of The Day

Tuesday, December 9, 2014

Sweet Tuesday.. Mia Of The Day


Hari ini Mia tempek gambar Mia. Sweet Tuesday... Mia of the day. Tentu rindu kan.. kat Mia. Bulan Disember 2014 ini adalah bulan kemuncak untuk habiskan kerja-kerja bertangguh. Jadi update blog pun macam tak berapa nak konsisten. Banyak nak cerita kat blog, tapi masa itu la yang tak berapa nak sweet.

Tapi takpe... Mia sayang sangat kat semua pengunjung blog ini yang tak putus-putus datang walaupun Mia update entah apa-apa... jangan marah tau... termembebel pula..

Gambar terbaru hari ini. Fresh dari City Square Johor Bahru. Ala... shopping complex yang dekat CIQ tu.. Tengahari tadi, Mia kat situ ditemani dengan pelajar praktikal. Kesian kat mereka, banyak dah tolong Mia... so kita release tension sedikit dan enjoy jap...

Jom tengok...


special pose untuk pengunjung blog ini..
feeling perasan model... hihihi... angin kuat kat sini

selfie berempat... tukang pegang monopod kat depan tu...

peace dari kami...

Walaupun kadang kita stres dengan kerja yang banyak, tidak bermakna kita tak boleh happy kan... 

Salam sayang dari Mia.... muahhhsss...

mood retis sekejap... hahaha....

15 comments:

  1. bila nak selfie dengan kita lagi kak... hihi

    ReplyDelete
  2. sakan selfie dengan gaya tudung baru kak :) sweet tuesday :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mia....wah !! Keluar enjoy bersam2 yer....

    ReplyDelete
  4. amboi comel mia dengan bunga sekuntum dekat pipi :)

    ReplyDelete
  5. As'salam mia..ala tak apa sesekali selfie kan blog kesayangan semestinya di blog tempat simpan moment yang indah..cantik tempat tu ada kolam ya...

    ReplyDelete
  6. As'salam mia..ala tak apa sesekali selfie kan blog kesayangan semestinya di blog tempat simpan moment yang indah..cantik tempat tu ada kolam ya...

    ReplyDelete
  7. baiknyaa ngn adk2 prtikal. huhuhu =)) kn best dpt staf cm kak mia. heee

    ReplyDelete
  8. tang bunga yang tak tahan tu... comey sangat !

    ReplyDelete
  9. Sekali dpt hilangkn stress lega kan kak

    ReplyDelete
  10. Bestnya dpt tunjuk ajar Kak Mia. Mesti seronok diorg ni :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.