Tiba-Tiba "You are offline"

Saturday, December 13, 2014

Tiba-Tiba "You are offline"


Menyirap je kan... tengah-tengah seronok nak belek blog sendiri kat handphone, tup-tup boleh keluar mesej ini, "You are offline". Padahal pelan data handphone ini belum habis kuota lagi. Itu pun Mia nak update entri ini pun makan masa juga nak upload sebiji gambar bawah ni. Sabar je la...


Rasanya kawasan Mia ni macam dah flooded kot.. traffic congested ke... kadang line internet laju... kadang tiba-tiba hilang... bukannya duduk kat kampung tapi kat area bandar ni..

Fikir mungkin ada kapal terbang lalu kat atas kot... hahaha... walaupun tak ada kaitan. (^_^)

internet amat penting bagi Mia...

14 comments:

  1. biasalah...tm kan selalu problem sejak kebelakangan ini.......

    ReplyDelete
  2. betul tu.kdg2, dah karang panjang2, offline..

    ReplyDelete
  3. kesiannya, susahlah kalau internet tak stable...kite mahu mengamuk kalau tibe2 offline...hehehhe :D kita ni cepat marah dengan internet... :D

    ReplyDelete
  4. tengok imej ada dainosour tu sah lah Etuza selalu kena..hanya sabar mampu mengatasi..memang line

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mia...betul tu mia kalau tiba2 off line mcm ni mmg sakit hati dibuatnya....

    ReplyDelete
  7. lagi sedih bila dah taip something panjang2 then bila nak tekan send tu tetiba jadi you are offline. haha, frust.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  8. mmg kdg2 geram kena gini.. sbb tu kdg cepat2 klik save...

    ReplyDelete
  9. sekarang line internet memang dah slow..ramai pengguna dah kan..sabar je la kekadang tu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.