Ada 1580 Entri Di Tahun 2014

Friday, January 2, 2015

Ada 1580 Entri Di Tahun 2014




Wahhh... tak sangkanya bila Mia belek widget blog archive kat side bar blog ini, wahhh sebenarnya ada 1580 entri di blog ini di tahun 2014. Banyak betul Mia membebel... hehehe...

Januari - 187 entri
Februari - 126 entri
Mac - 103 entri
April - 110 entri
Mei - 110 entri
Jun - 100 entri
Julai - 126 entri
Ogos - 142 entri
September - 149 entri
Oktober - 149 entri
November - 169 entri
Disember - 109 entri

Apa-apa pun 2014 banyak tinggalkan kenangan manis dan pahit buat Mia. Kenangan yang pasti tidak akan dilupakan.

Kalau rajin, bolehlah baca-baca entri lama tu. Kalau Mia baca... mesti tersenyum seorang-seorang.

tahun 2014 yang pecah rekod... (^_^)

18 comments:

  1. wahhhh amboih . Banyaknyaaa hahahah

    http://sarahhijabista.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. SALAM KAK MIA.
    TAHNIAH...

    http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/teringat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Tiap-tiap tiga angka. Rajin Kak Mia update entry selalu. ;)

    ReplyDelete
  4. huuu! terbaik banyak tu..Etuza kesal sebab Jan-Ogos 2014 tak ada entry Etuza di blog..tahnian mia

    ReplyDelete
  5. Byknya Kak..lya pun x mampu lgi buat sebyk tu

    ReplyDelete
  6. Waaahhhh.. banyaknyer.. dlm setahun ad 365 hari. maksudnye sehari purata 3 entri. Waow...!! patut la poplar.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete
  8. Banyak tuh.. tak mampu nak create entry sebanyak tuh.. tahun lepas jer dapat 335 entry jer.. itu pun yang terbanyak setakat berblog nih..

    ReplyDelete
  9. Wow! Banyak tu kak Mia! Betul kak, bila belek2 balik entri2 lama tergelak sorang2.. Kekekeke..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.