Aktiviti Sofea Pagi-Pagi

Monday, January 19, 2015

Aktiviti Sofea Pagi-Pagi



Hah.... inilah dia aktiviti Sofea pagi-pagi masa on the way nak ke tadika dia. Mia memang keluar awal sebelum pukul 7.00 pagi, tak nak tersangkut kat kesesakan lalulintas menghala bandar Johor Bahru dari Skudai. Tadika Sofea berdekatan dengan pejabat Mia.

Suka betul main game Subway Surf ni. Tak ada lah dia boring sangat dalam kereta. Sampai tadika baru siapkan dia... pakaikan tudung, stokin dan kasut.

Makin lama makin cerdik dan petah bercakap...

peramah macam Mia... (^_^)

22 comments:

  1. semoga Sofea menjadi anak yg cerdik..

    ReplyDelete
  2. wah moden sungguh anak-anak sekarang, kena had kan masa tidak terlalu lama mengadap tablet,laptop dan menonton television ...takut menjejaskan mata kanak2

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah,salam ceria kak mia.. Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete
  4. aisya pulak suka zombie vs plant.. huhu..

    ReplyDelete
  5. akak pun dulu suka main game nih..hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah dah semakin besar dah sofea...:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... semoga Sofea menjadi anak yang bijak :)

    ReplyDelete
  8. Asslmkm kak mia . waa, smpat sofea bergame dulu ye. Tak la terasa lma sngt duk dlm kereta bila main game kn..

    ReplyDelete
  9. Trisi masa yg trluang, x la sofea keboringn mnghadap jammed :))

    ReplyDelete
  10. inilah rutin anak2 kita kan, awal pagi dah kna gerak ke sekolah. saya pun keluar seawal jam 6.30 pagi. nak escape dari jem huhu

    ReplyDelete
  11. Khusuk lagi tu main game sampai tak sedar kena snap pic.. Ihiks! ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.