Berakhirnya Giveaway Ephyra Skin Bar

Thursday, January 15, 2015

Berakhirnya Giveaway Ephyra Skin Bar

Alhamdulillah... tepat tengah malam tadi berakhirlah sudah Giveaway Ephyra Skin Bar dengan fasa terakhirnya Review Ephyra Skin Bar. Daripada 50 orang blogger yang dipilih, hanya ada 40 blogger yang tampil memberikan komitmen sepenuhnya. Diucapkan ribuan terima kasih.
Untuk mengetahui perjalanan Giveaway ini dan hadiah yang bakal dimenangi, ada di SINI.

Jemputlah baca review dari mereka ya.....

CekguNorazimah SuriaAmanda MamaDarwiish ZanaHassan AqilahAzmi ZazaZehra AyuInsYiraH AzwarSyuhada DiariJejakaHangat FatihahFazlin BudakVanilla Kathy NadiaJohari MissTina MassZull SitiZawiah HajarShikin CammyLia AshaLya InvisibleNote MamaNiza Azney SallyYatiey SyaMimie MiaKassim IntanBerlian LinaAzlina Shark Bakul2011 AkifImtiyaz Z@iZ@mR33 FizaRahman MawarBerduri SheilaSalim AinimRashihah JuliaJamaludin TunShaAyunie Haneeza MimiAzirah ZieFauzi
Nantikan keputusan pemenang pada 20 Januari 2015 ini.... Good luck!
leganya.. dah selesai...

25 comments:

  1. alhamdulillah tahniah buat yg berjaya..akan ada lg tak GA seperti ni kak mia huhuu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dapt jgak siapkan...tahniah pd yg berjaya meREVIEW..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia, alhamdullilah. tapi terasa lah testimoni kita kurang memuaskan. tak sempat nak snap pic lebih details. sibuk dengan anak lagi. adehh.. semoga berjaya semua orang :)

    harap pihak oceanlife2u berpuas hati dengan testimoni sheila. ekekekeee

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...alhamdullilah berakhir sudah segmen ini dan pada mereka yg di atas semoga berjaya...:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah... semoga berjaya pada pemenang....

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...good luck semua yer...^_^

    ReplyDelete
  7. singgah sini ye . jom join segmen shahril yang terbaru .

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

    ReplyDelete
  8. Good luck pada 40kawan2 yang berjaya hasilkan review. Moga ada rezeki juga buat diri ini.. Hehe

    ReplyDelete
  9. wah? lagi 4 hari tu ish takut T_T
    goodluck everyone chaiyuk!!! <333

    ReplyDelete
  10. wah? lagi 4 hari tu ish takut T_T
    goodluck everyone chaiyuk!!! <333

    ReplyDelete
  11. Btw kak mia yg juliajamaludin takleh bukak nape eh hehdhhehe and dh blogwalking to allwiwiw

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks qilah... kak mia dah betulkan balik link nya...

      Delete
    2. Hehe no problem huhi. Thanks to u too kak miaaaaaaa <333

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.