Carta Pengkomen Tegar Disember 2014

Thursday, January 8, 2015

Carta Pengkomen Tegar Disember 2014



Ngeee... ya ampun. Agak lambat Mia nak umumkan siapakah yang bertakhta dalam Carta Pengkomen Tegar Disember 2014. Biasalah kan... awal tahun. Pertama kalinya Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pengunjung yang setia datang ke blog Mia di bulan lepas.. di kala Mia yang agak terikat dengan komitmen-komitmen lain yang lebih penting. Terharu sangat ni.

Jom kita tengok carta kita kali ini.... zasss... Tahniah pada yang tersenarai.... (^_^)


Carta Top 20 Pengkomen Tegar Disember 2014

No 1 - Invisible Me (130 komen)

No 2 - calrase patrick (124 komen)

No 3 - Mas Zull (120 komen)

No 4 - Asha Lya (111 komen)

No 5 - Sally Yatiey (110 komen)


No 6 - Azhafizah Md Nor (109 komen)


No 7 - Cikgu Norazimah (82 komen)

No 8 - Maria Firdz (72 komen)

No 9 - Etuza Etuza (70 komen)

No 10 - mama amir (43 komen)

No 11 - Sya Mimie (35 komen)

No 12 - Nurzakiah Hanum (32 komen)

No 13 - Aqilah Azmi (28 komen)

No 14 - zarulfarhana (18 komen)

No 15 - NURUL AQIDAH AZAHAR (18 komen)

No 16 - izzeyda (17 komen)

No 17 - TunSha Ayunie (16 komen)


No 18 - Sukma Haron (15 komen)


No 19 - Diana Rashid (14 komen)


No 20 - h- Zinnirah (14 komen)


dah kenal dengan mereka ke belum?

30 comments:

  1. eh.. masih ada... terima kasih kak mia.. :)
    ada lagi yang belum kenal... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. slh.. bukan tak kenal tapi jarang bw ke sana..

      Delete
  2. wah.. ada setengah blogger je kita kenal kak..

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah smua..tahniah juga buat lya

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua..")

    Bln ni mk masuk carta jgk laa.. hehe

    ReplyDelete
  5. Tak tersenarai kali ni gara2 bercuti panjang.. Huhu.. Btw, tahniah kpd semua yg tersenarai! ^___^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  6. tahniah tahniah.. semua hebat hebat hehe..

    ReplyDelete
  7. ehh tak sangka masuk dalam senarai.. ada yang kenal ada yang kurang kenal.. tak pa, nanti nak BW..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...tahniah2 pada semua pengomen...:)

    ReplyDelete
  9. dah jatuh ranking dah..hehehe..masih ada dalam carta..tahniah semua

    ReplyDelete
  10. Hehe.. Ada yg kenal, ada yg x kenal.. Anyway, tahniah kepada semua pengomen

    ReplyDelete
  11. wah pembaca tegar nih. Tahniah semua.. Rangking Up terus

    ReplyDelete
  12. kelihatan unuinya header2 yang terpilih ..top komen

    ReplyDelete
  13. tak pernah terfikir dri ni mampu jd pengkomen tegar sebab hanya mampu drop komen di entri terbaru shj. itupun kalau sempat online.

    *nak bercuti T____T *

    ReplyDelete
  14. eh hihihi qila ingat tak masuk dh tadi huhu
    thanks kak mia <3
    heheehehehehehee tapi ciput nya comment qila ish.

    ReplyDelete
  15. Wah...bestnya kalau jadi pengomen tegar...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.