COD Ephyra Pada Sudiana

Saturday, January 3, 2015

COD Ephyra Pada Sudiana



Wahhhh... tak sangkanya ada juga pengunjung blog ini yang terpikat dengan kisah Mia minum Ephyra lantas terus nak beli 2 kotak premium Ephyra. Terharu sungguh Mia. Speechless. Loyal reader blog ni tu. Namanya Sudiana dari Bandar Tenggara. Breastfeeding mom. Jumpa kat Giant UMall malam kelmarin.


Sweet je kan... ambil gambar gelap-gelap tanpa flash. Diakui terbukti berkesan Ephyra boleh banyakkan susu badan. Mia ada cerita kat blog ni di SINI.

Kisah dari Mia

  1. Testimoni Selepas Lebih Sebulan
  2. Testimoni Selepas 4 Bulan

Kepada yang berminat nak cuba Ephyra dengan harga istimewa sebagai pengunjung blog ini, boleh pergi ke fanpage Ephyra Johor di SINI atau emel ke ephyra@mialiana.com

cantik.. sihat.. bertenaga dengan Ephyra...

15 comments:

  1. Pernah teringin nak try ephyra sebab nak hilangkan parut kena gigit nyamuk. Tapi boleh ke? biasanya parut jerawat je kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga aina... kalau tak nak yang minum punya. yang sabun pun ada, ephyra skin bar..

      Delete
  2. Waaah! Tak sangka dah masuk blog!! Suka sgt layanan kak mia!! Friendly and sempoi jee! In sya Allah ada rezeki saya nak repeat order ok! Semangat nak ber-ephyra neh!!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...memang terbaik ephyra ni...:)

    ReplyDelete
  4. cn nak order ephyra skinbar, dah jatuh cinta ;)

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah, dapat keje nanti boleh try.. Ada duit sendiri baru seronok nk beli2.. Hehe..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.