Esok Hari Terakhir Hantar Entri Review Ephyra Skin Bar

Tuesday, January 13, 2015

Esok Hari Terakhir Hantar Entri Review Ephyra Skin Bar



Wahhhh.. sekejapnya masa berlalu. Diam tak diam dah nak habis dah Giveaway Ephyra Skin Bar ini. Esok adalah hari terakhir bagi penghantaran entri review Ephyra Skin Bar yang awesome tu. Macam mana best tak produk ini? Ada 50 orang blogger yang diberi peluang untuk mencuba dan mengalami sendiri keberkesanan produk ini.

Mia dah pun update senarai entri review terkini di side bar blog ini. Jemput-jemputlah baca review dari mereka ini ya.. dan tentu tidak sabar nak tahu siapakah pemenang giveaway ini bukan?

Senarai entri review yang telah di hantar ada di SINI.

Untuk lihat preview dan hadiah giveaway ini, sila klik SINI.

Peringatan mesra kepada yang belum hantar.. sila hantar sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015. Cepat-cepat hantar ya...

sabar menanti... huhuhu

14 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.