Giveaway King Sany Burger

Monday, January 19, 2015

Giveaway King Sany Burger

Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
King Sany Burger telah beroperasi di ipoh sejak dari tahun 2006. Sejak dari itu ianya terus berkembang maju dengan penambahan menu bagi memantapkan lagi perniagaan beliau. Di antara menu yang top adalah burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Lokasi
Lokasi utama perniagaan adalah di Jalan besar Pengkalan Pegoh, Ipoh, Perak ( Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh)

Koordinat : 4.532233, 101.069841
Link Google Map
( rujuk peta )

Beliau turut menyediakan servis delivery ke rumah sekitar pengkalan pegoh, ipoh  kepada pelanggan nya. Bagi yang berminat untuk membuat tempahan burger, bolehlah hubungi beliau seperti tertera di bawah ini.
Call/Whatsapp : Sany 019 544 1909

Sehubungan dengan itu, dengan usahasama dengan blog MyCherita. Pihak beliau telah sudi menawarkan hadiah sempena pelancaran Menu Baru Produk keluaran King Sany Burger Burger Super King untuk tahun 2015 bagi segmen giveaway MyCherita


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


Segmen Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh Segmen:
15 Jan 2015  hingga 27 Jan 2015 [23:59PM]

Hadiah:

T Shirt Exklusif dari King Sany Burger x 5
MUG Exklusif King Sany Burger x10
 PEN  Exklusif King Sany Burger x10
Voucher Burger dari King Sany Burger x10
Topup RM10 x 3

Jom Join Segmen GA ini..Klik Banner atau link dibawah ini Untuk Join


support MyCherita...

13 comments:

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. wah wah giveaway eh hihihii nak joinggg

    ReplyDelete
  3. Wow menarik hadiahnya.. Gudluck kak mia.. Slma duk ipoh x prsn pula tmpt ni..

    ReplyDelete
  4. Menarik , tapi jauhlah nak pergi makan burger...

    ReplyDelete
  5. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/giveaway-king-sany-burger.html

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak makan burger.. Sekarang da hilang langsung selera kat burger.. Sebut burger je pun dah rasa nak muntah.. Huhu..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari giveaway yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/king-sany-burger.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari giveaway yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/king-sany-burger.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.