Lukisan Mia 13.1.2015

Tuesday, January 13, 2015

Lukisan Mia 13.1.2015


Fiuhhh... semalam Mia ada meeting pagi dan petang. Hari ini nasib sebelah pagi je.

Kisah meeting hari ini... entah macam mana kan... tup-tup keluar idea spontan nak lukis air terjun simple versi sendiri menggunakan s-pen di handphone ini, samsung galaxy note 3. Sempoi je lukis ikut naluri hati.

Jemput tengok... zasss...


Eh... original ni... Mia yang lukis sendiri... hihihihi... main lukis je ni.. siap color gitu... (^_^)

dah lama tak melukis...

21 comments:

  1. Cantik sangat !
    conteng2 cenggitu pun dah terhasil satu lukisan.... ada bakat kak mia rupanya :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...cantik n menarik juga ni...:)

    ReplyDelete
  3. cantiknya lukisan ni...macam orangnya....

    ReplyDelete
  4. wah bakat terpendam dah tak pendam. hehe cantik!

    ReplyDelete
  5. cantik ni kak mia...kalau di asah, boleh diketengahkan ni...^_^

    ReplyDelete
  6. Akak da bakat melukis, patut la sofea ikut minat mcm akak

    ReplyDelete
  7. cantiknya,, walaupun cuma conteng-conteng.. akk berbakat..

    ReplyDelete
  8. Amboi kak miiaa seriously ala mcm nak pakai gak ah note eheeheheh. Tp seriously u got that talent!!! pehpeh

    ReplyDelete
  9. bakat terpendam ni..cantik lukisan kak Mia..

    ReplyDelete
  10. tenang je kak mia

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Conteng-conteng pun tetap jadi satu lukisan yg indah

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.