Mabuk Coding Blog

Saturday, January 10, 2015

Mabuk Coding Blog



Tak pasal-pasal kan... pagi sampai tengahari jenuh Mia mengadap coding blog ini. Macam-macam yang Mia dah buat sampai mabuk coding blog. Ni gara-gara kes pagi tadi, bengang sangat ada coding jahat kat blog ini, rujuk entri SINI. Tak ready pun nak ngadap coding, terpaksa jugalah mengadap... dah emergency macam ni. huhuhuhu

Planning asal nak blogwalking ke blog rakan-rakan. Rindu sangat nak blogwalking ni... tapi hasrat tertangguh pula. Ermmmm... bakal dibuat juga nanti di masa akan datang.

Troubleshooting pelan-pelan. Nampaknya blog ni dah ok skit. Tapi Mia masih pantau lagi untuk beberapa hari lagi bagi lebih kepastian.

fiuhhhh... serius mabuk ni...

19 comments:

  1. How to Uninstall App Lid Ads Malware http://www.howtouninstallmalware.com/how-to-uninstall-app-lid-ads-malware-and-adware-app-lid-ads

    ReplyDelete
  2. dah lama tggl coding, pastu nak mula balik..mmg penat. mabuk gak...hhaha

    ReplyDelete
  3. Salam mia..

    Allah, camne laa dieorg buat sampai mcm tu skali.. tk baik betul...

    ReplyDelete
  4. kesiannya kak mia...sabar jelah ye.nak tolong pun tak pandai bab coding ni..tolong doa je lah.take your time sis..moga nanti OK balik

    ReplyDelete
  5. jenuh nak tgk coding lelama. sabar ye kak. hehe

    ReplyDelete
  6. As'salam memang penat tu ..dah rasa..kena gigih dan terus berusaha...inshaAllah akan selesai tu Mia..teruskan usaha

    ReplyDelete
  7. Blog kiwi penuh tah hape2. lama xupdate and lama xtengok coding. dah lupa semua. huhu..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...bersabar yer mia moga mia akan dpt pulihkan semula blog ini...:)

    ReplyDelete
  9. saya sampai sekarang tak tau nak coding blog,huhu

    ReplyDelete
  10. Paham sangat rasanya selagi x abes buat coding..memang serba xkena kan. Kalau dah settle legaaa…hehe

    ReplyDelete
  11. memang pening tengok coding.lagi² dalam keadaan terpaksa n emergency macam ni..kena juga settlekan..kalau tak risau je

    ReplyDelete
  12. Lya klau mghadap coding2 ni blh fengsan di buatnya

    ReplyDelete
  13. hehehe, sabar jer la
    memang tak pandai bab-bab coding ni

    ReplyDelete
  14. Mmg mabuk kalau nk cari troubleshooting nih..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.