Menanti Entri Review Ephyra Skin Bar

Monday, January 5, 2015

Menanti Entri Review Ephyra Skin Bar



Sekarang ini Mia sedang menanti entri review produk Ephyra Skin Bar. Setakat ini baru ada 2 orang blogger yang menghantar entri review. Diharap yang lain dapat berbuat demikian sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di entri SINI.

Untuk mengetahui perjalanan giveaway ini, sila klik SINI.

sabar menanti... (^_^)

22 comments:

  1. all the best semua...cepat2 sikit hantar...^_^

    ReplyDelete
  2. insha Allah kak mia.. nk kena snap gmbr dan cari idea nk mengarang gak ni..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...dalam proses menyiapkan entri...tunggu yer...:)

    ReplyDelete
  4. Otw kak mia kikiki nnt inshaallah kita post asap! Hehe

    ReplyDelete
  5. OTW ..masih mengumpul bahan lagi ni Sis Mia..hehehe sabar sabar ...

    ReplyDelete
  6. mesti ramai yang sedang mencuba tu...nak juga tengok hasil nya..:)

    ReplyDelete
  7. Saya dpt juga bar tp dr blogger Nas Honey GA ^^ tak berpeluang utk cuba lagi. Kesibukan d awal tahun

    ReplyDelete
  8. cn dah hantar entry, harap2 ada rezeki utk menang ;)

    ReplyDelete
  9. dah baca dah sesetengah review ni
    memang berkesan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.