Penyeri Bloglist Mia Untuk Januari dan Februari 2015

Saturday, January 3, 2015

Penyeri Bloglist Mia Untuk Januari dan Februari 2015



Kalau perasan kat side bar blog ini, Mia dah update dan masukkan pemenang Segmen Bloglist #12 yang telah diumumkan di SINI.

Mia akan buat spot check pada 6 Januari 2015 nanti kat bloglist pemenang. Exchange bloglist untuk bulan Januari dan Februari 2015.

Tahniah pada mereka...

rajin-rajin update blog ya selepas ini... (^_^)

29 comments:

  1. Terima kasih Mia.
    Blog Mia sentiasa ada dlm bloglist saya :-)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya berada dalam bloglist blog kak mia ^^ sedang jalan2 malam :) jum ke blog ijah ^^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kepada mereka yang tersenarai kat bloglist kak mia...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. PG ada dekat situ ;)
    Terima kasih kak mia ;)

    ReplyDelete
  5. Terkejut dah tak ada blog Etuza. apapun dah faham setakat sebulan ja duduk di singgah sini. Tapi Top komen nov 2014 still ada nama Etuza. Sedikit memahami permainan mia...terima kasih lah ya sudi list kan blog pesona & mustika selama sebulan

    ReplyDelete
  6. Di blog Etuza tak apa lah sentiasa di bloglistkan..rasanya ini cara mia..kita kena hormat

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tahniah2 buat mereka semua...:)

    ReplyDelete
  8. yay!! blog CM masuk bloglist Mia..Alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  9. tahniah untuk mereka dan diri ku sendiri.. hihi

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua yang tersenarai dalam bloglist

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semuanya
    tak sempat nak join

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.