Pou Dah Level 108

Thursday, January 1, 2015

Pou Dah Level 108


Weeeee... bestnya. Pou yang Mia bela kat handphone Samsung Galaxy Note 3 ni kan.. dah naik ke level 108. Kategori level tinggi. Sayang kat dia... memang jaga dia elok-elok.



Ni lah dia... si comel peneman Mia. Dah besar dah dia...

layan game pou...

14 comments:

  1. alolo.. comelnyaa pou kak mia.. ^_^ tahniah dh level 108. hehe

    ReplyDelete
  2. wahh...jauhnya level.... sy baru cecah level 32..hu3...baru main...he3

    ReplyDelete
  3. Comelnya Pou kak Mia.. Saya dah lama tak main game ni sejak tukar phone.. Huhu..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  4. Wahh Makin comel pou Kak Mia. Dah lama IM tak mai pou. Hehe

    ReplyDelete
  5. alolo ~! kaler pink gituw...cn kaler purple, tapi sejak irfan uninstall kan, trus give up takmo main dah ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia....sekejap jer dah beso...:)

    ReplyDelete
  7. pou saya dah tak terjaga dah.
    nasib baik takleh mati, kalau tak awal-awal lagi dah kiok rasanya

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.