Ranking Alexa 13.1.2015

Tuesday, January 13, 2015

Ranking Alexa 13.1.2015


Malunya nak review prestasi ranking Alexa blog ini. Makin lama makin ke laut. Dah tak nak ke darat dah... Apa tidaknya, Mia kejap update.. kejap tak... kadang buat entri autopublish.. kadang backdated. Kiranya memang tak konsisten. Update blog setiap hari.. boleh... tapi tang nak konsisten tu, memanglah tak dapat nak dipenuhi buat masa ini. Namun begitu, Mia tetap sayang blog ini dan akan sentiasa update setiap hari.

Terima kasih ya masih sudi bertandang ke sini... (^_^)


Global Rank : 75,135
Rank in Malaysia : 903

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI


 masih belum berupaya nak kembalikan mood berblog yang konsisten... time constraint... huhuhu

12 comments:

  1. Selamat pagi kak mia...insya Allah, semoga urusan kak mia dipermudahkan...saya punya pon dah ke laut dalam...harap2 tak lemas...hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak. Samalah kita kak..busy melampau

    ReplyDelete
  3. hebat sungguh ranking alexa blog ni...tahniah ye

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...tetap akan berada di ranking yg baik...:)

    ReplyDelete
  5. Allah takpe kak mia praying u the best hehe chaiyukkkkk

    ReplyDelete
  6. Teruskan lagi usaha kak..fiza pun jauh lagi nak perbaiki.huhu

    ReplyDelete
  7. Huhu.. Rank blog saya lagi lah kak.. Bukan setakat ke laut dah ni.. Terbenam terus nun ke dasar laut.. Huhuhu..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.