Ranking Alexa 3.1.2015

Saturday, January 3, 2015

Ranking Alexa 3.1.2015


Review jugalah ranking Alexa blog ini. Segan ni tapi demi tujuan rekod prestasi blog ini, Mia turutkan juga. Dah ke laut dah. Kena kayuh balik ke darat. Tahun baru... azam baru. Sayang kat blog kan... usaha kena gigih lagi. Cuba dan terus mencuba....


Global Rank : 63,763
Rank in Malaysia : 608

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI


 tengah usaha nak kembalikan mood berblog yang konsisten... yeahhh...

14 comments:

  1. wahh, camne nak masuk dalam alexa ye? kalau blogspot blh ke?")

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul terbaik rangking...

    ReplyDelete
  3. Insha Allah... Cepat2 kayuh ye kak mia... Kita sama-sama kayuh...

    ReplyDelete
  4. wah tinggi la tu ^^ kalau blog ijah berapa la yek hehehee
    btw blogwalking here ^^ done follow ^^ jum ke blog saya ^^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dah takdapat top 500, takper ..ada masa untuk kembali top 500

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...pasti boleh...:)

    ReplyDelete
  7. IM tengah usaha tapi penyakit 'm' kadang2 kena juga. Hehe. Btw, tahniah sebab masih tiga angka Kak Mia ;)

    ReplyDelete
  8. chaiyuk chaiyuk kak..fiza pun kena kayuh laju ni..apakan daya..kekadang tu jatuh juga =__='

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.