Sambut Birthday Kat Pejabat

Friday, January 23, 2015

Sambut Birthday Kat Pejabat


Tiap-tiap tahun memang macam ni bila tiba birthday Mia, 20 haribulan Januari. Mia akan beli kek dan sambut kat pejabat. Ala... simple je dan sederhana. Kali ni Bos Mia tak ada. Dia outstation. Yang ada Hafizs, Shila dan pelajar-pelajar praktikal. Yang kelainan kali ni, Lina ada bawa topeng. Tak pasal-pasal Mia kena pakai... huhuh.. nasib tak bawa tepung, kalau tak habis putih macam tepung gomak.. hahaha..

Ok.. jom tengok birthday girl yang serba merah tu... weee..



Dengan Shila dan Hafizs

Dengan pelajar praktikal

Nama sebenar Mia


Kek chocolate indulgence Secret Recipe


Terasa semakin berusia diri ini... huhuhu... namun begitu hidup kenalah ceria. Syukur sangat dapat bernafas sehingga ke hari ini. Moga apa yang Mia impikan tahun ini akan menjadi kenyataan... amin...

jemput makan kek ya semua...

15 comments:

  1. Alhamdulillah... selamat sudah diraikan
    Happy belated birthday Mia.

    ReplyDelete
  2. ASSALAMUALAIKUM KAK MIA.
    SELAMAT HARILAHIR.
    SEMOGA PANJANG UMUR DIKURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK.
    IN SHA ALLAH.
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah so red ah u kak mia hihi
    happy belated <3

    ReplyDelete
  4. byak2 kek kat secret, indulgance tetap pilihan hati..chewahh.. =) sporting officemate mia.. nak jugak pakai topeng.. kalau ada topi birthday lg gempak.. hehe

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday kak.
    sedap kak SR tu.. hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya sambut birthday. hehe. happy birthday. sedap lak cake tu. . :)

    ReplyDelete
  7. Wah, selamat hari lahir, semoga sihat sejahtera bahagia sentiasa Aminx3 yarobil alamin

    ReplyDelete
  8. wow...merah mak ngah...hihi
    semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan kak mia...^_^

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah sedapnya kek..;)

    ReplyDelete
  10. Semoga perjalanan hidup kak Mia dilimpahi dengan rahmat dan kasih sayang Allah.. Amin.. ^__^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.