Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Sunday, January 25, 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali


*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

sesi support rakan blogger.... Mia baru je follow tuan segmen tadi....

29 comments:

  1. Selamat bersegmen. Singgah follow sini ! :D

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Mia Liana :')
    Jemput singgah : www.hannanalqudsey.com
    Much Loves

    ReplyDelete
  3. wah.. menarik ni.. selamat bersegmen sis ML! =)

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi join. senarai peserta dah diupdate. :) http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen! nak join juga lah..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum :) Haiiii awak ^^ datang dari segmen yang sama. Nice blogg <3

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama :D

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  8. blogger komen ramai blogger wanita..ke mana ya blogger lelaki ni..semakin siput kan..

    ReplyDelete
  9. mari ramai2 singgah blog saya

    www.drawermama.com

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer..:)

    ReplyDelete
  12. Tak sempat lagi nak join bersegmen.. Nak bayar hutang bw dulu.. Huhu..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  13. salam kak mia, singgah dari segmen sama=))

    ReplyDelete
  14. http://mygudangstore.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Salam blogger malaysia. Dari segmen blogwalking sul.

    ReplyDelete
  15. Singgah petAng, jemputlah join segmen saya http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=1

    ReplyDelete
  16. hai.. assalamualaikum. dri segmen yg sama.. jom singgah blog saya pulak..

    http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  17. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  18. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, maaf lambat ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  19. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.