Selesai Blogwalking Senarai Peserta Segmen Bloglist #12

Friday, January 2, 2015

Selesai Blogwalking Senarai Peserta Segmen Bloglist #12



Fiuhhh.. akhirnya selesai juga Mia blogwalking ke semua blog peserta Segmen Bloglist #12 di SINI. Agak terlambat Mia blogwalking kali ini berikutan kesihatan yang tidak berapa mengizinkan, ditambah pula dengan komitmen kerja di pejabat dan disertai dengan kuota broadband yang lambat macam siput sedut bila dah hujung bulan. Uiii.. banyak betul sebabnya. Harap dapat memahami Mia.

Untuk tidak menghampakan... jadinya hari ini baru sempat Mia blogwalking. Hari cuti dan baru boleh fokus kat blogwalking. Tak nak blogwalking sikit-sikit nanti bertangguh entah bila akan sambung balik. Hari ini all out blogwalking semua terus. Alhamdulillah....

Senarai pemenang ada di SINI.

tahniah pada pemenang... Mia dah masukkan ke dalam bloglist...

16 comments:

  1. nak blogwalking jugak la nnti ^^ insyaallah .. jum ke blog ijah
    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. IM tak habis blogwalking lg. Rasanya dah boleh start n habiskan. Hehe

    ReplyDelete
  3. Wah rindu nya nk bw banyak banyak mueheehheehe

    ReplyDelete
  4. Wahh tahniah Kak..bukan mudah nak terjah smua

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...singgah sini di mlm minggu...:)

    ReplyDelete
  6. Sama laa ada hari yang spend untuk blogwalking jer.. ada hari tak sempat nak blogwalking langsung..

    ReplyDelete
  7. tgh mencari masa utk bw... sgt terhad skrg utk bw...

    ReplyDelete
  8. Hi, i'am from UK.
    Visit my blog Benefit of Tea For Health http://benefitsofteaforhealth.blogspot.com/2015/01/20-benefits-of-tea-for-health.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking..
    Jom baca
    Teknik uruskan kewangan
    https://www.blogahbar.tk/p/perancangan-kewangan.html

    ReplyDelete
  10. Bila dah start berblogwalking mmg nk kena all out.. Sebab kalau sikit2, nanti lemau.. Hehehe..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  11. tak smpt naik join...Jom blogwalking terdapat pelbagai info menarik tentang kesihatan ,kecantikan serta banyak lagi di sini...

    http://suppl3m3nt4u.blogspot.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.