February 2015

Saturday, February 28, 2015

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Preview Dan Hadiah Giveaway



Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Preview Dan Hadiah Giveaway

Buat kali keduanya, My Beauty Herbs menjalinkan kerjasama dengan Mia dalam menganjurkan Giveaway pada tahun ini bermula dengan produk Whitening Intensive Booster Skincare pada bulan Mac 2015.  Terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan pada Mia.

Giveaway ini terbuka kepada semua blogger berumur melebihi 18 tahun, tidak kira lelaki atau perempuan yang ingin kulit muka kelihatan cantik, cerah, gebu dan bersinar. Adakah anda sanggup menyahut cabaran ini? Eh! Tak percaya ke? Belum cuba belum tahu...


Keterangan produk ada di SINI dan testimoni produk ada di SINI.
Review produk di blog Mia ada di SINI.

Dalam Giveaway ini, hanya 50 orang blogger yang layak akan dipilih menerima produk Whitening Intensive Booster Skincare dan mencuba sendiri keberkesanan produk yang hebat ini. Kemudian, akan diminta untuk membuat entri review produk ini berdasarkan pengalaman. Selepas siap dan hantar link URL, screenshot entri penyertaan anda akan dimasukkan ke dalam fanpage My Beauty Herbs. Sila promote gambar entri penyertaan anda untuk dapatkan LIKE yang tertinggi.

Entri-entri yang dijadualkan untuk menjayakan Giveaway ini :

Blogger-blogger yang berminat menyertai giveaway ini dikehendaki mengisi borang online yang akan dibuka selama 7 hari. Sila ikuti segala syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini dan kemudian jawablah dengan tenang dan jujur soalan-soalan yang diberikan bagi memudahkan proses pemilihan.

50 orang blogger yang berjaya dalam sesi pemilihan pertama oleh pihak My Beauty Herbs akan diumumkan pada 9 Mac 2015 melalui entri ini dan produk Whitening Intensive Booster Skincare akan dihantar kepada mereka. Blogger dikehendaki memberikan komitmen sepenuhnya dalam menjayakan giveaway ini.

Ini adalah fasa di mana 50 orang blogger yang berjaya terpilih akan guna dan alami sendiri perubahan dengan Whitening Intensive Booster Skincare. Cabaran 30 hari buat mereka. Setiap perubahan sebelum dan selepas haruslah dicoretkan dan dinyatakan dalam entri review. Entri review yang dibuat hendaklah mengikut syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini. URL link entri review hendaklah dihantar ke ruangan komen entri ini.

Entri ini akan mengumumkan sudah tiba masanya untuk mempromosikan screenshot entri review 50 orang blogger di fanpage My Beauty Herbs. Sila dapatkan LIKE yang tertinggi sehingga 8 Mei 2015. Dapatkan sokongan sepenuhnya daripada ahli keluarga dan rakan-rakan.

Pemenang akan dipilih oleh pihak My Beauty Herbs sendiri berdasarkan beberapa faktor berikut :
  1. Entri penyertaan yang berkualiti, kreatif dan menarik
  2. Memasukkan gambar bersama produk Whitening Intensive Booster Skincare dengan cara yang kreatif
  3. Screenshot entri review di fanpage My Beauty Herbs mendapat LIKE yang tertinggi
  4. Artikel entri penyertaan hendaklah 100% karangan sendiri dan bukan diciplak dari mana-mana

Hadiah Yang Ditawarkan :
Daripada 50 orang blogger, hanya 10 orang pemenang yang dicari dan akan menerima hadiah berikut :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM150 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM100 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM50 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 4 hingga 10 :
 1 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Bagaimana? Menarik, kan? Nak join tak? Jangan lupa nantikan permulaan giveaway ini pada 1 Mac 2015.

support Mia ya nanti...
Read more / Baca Lagi >>>

Pemenang Bertuah URL Blog #13




Wahhhh... tentu teruja menunggu siapa yang bertuahkan...  Baiklah... Mia nak umumkan 2 pemenang bertuah URL Blog #13 daripada 62 url blog yang join di SINI. Pemilihan dibuat oleh random.org dan yang terpilih akan menjadi penyeri bloglist Mia sehingga ke segmen ini yang seterusnya di bulan depan.

Dan pemenangnya ialah...



Tahniah pada yang berjaya. Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Boleh join lagi di bulan depan.

sweet...

Read more / Baca Lagi >>>

Friday, February 27, 2015

GIVEAWAY NOVEL ALAF 21 BUAT RAKAN BLOGGER ZAMANI ABE




Wahhhh... giveaway novel ni. 
Sweetnya. Mia join sekaki.

Tarikh tutup, Khamis 5 Mac 2015 pukul 2.00 petang.

klik pada banner untuk join...
Read more / Baca Lagi >>>

SEGMEN WWW.SITISHARINI.COM


CLICK BANNER TO JOIN!


Assalamualaikum semua=)

Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blogspot.com ke www.sitisharini.com .

Jemput join semua ye. Thanks!! =))
Tarik tamat: 15/03/15
sesi support blogger lain...
Read more / Baca Lagi >>>

SEGMEN BLOGWALKING + FOLLOWERS




Join segmen JM pula. Mia kasi full support.

Yang lain-lain jom lah join sama.

klik pada banner untuk join...
Read more / Baca Lagi >>>

7,048 Have Me In Google+ Circles




Thanks a lot to all my followers out there who always support this blog. Right now.. 7,048 have me in Google+ circles. 

So sweet.... (^_^)

happy mood...
Read more / Baca Lagi >>>

Thursday, February 26, 2015

Quote Of The Day (145)



At some point,
you have to realize
that some people
can stay in your heart
but not in your life.

the reality.... 

Read more / Baca Lagi >>>

Gardening dan Cooking Class Sofea




Aktiviti Sofea di tadika bulan Mac dan April ni ada gardening dan cooking class. Rasa jeles pula, masa Mia tadika dulu tak merasa semua ini.

Nanti Mia kena sediakan bahan-bahan yang Sofea perlu bawa. Mia pula yang excited nak tengok hasilnya. Sayang sangat kat Sofea.

rasa seronok bila anak dapat belajar macam-macam di tadika....
Read more / Baca Lagi >>>

Senarai URL Blog #13




Segmen Nak URL Blog siri yang ketiga belas telah dibuat dari 10.48 pagi 24 Februari 2015 hingga 10.00 pagi 25 Februari 2015 di SINI. Syukur sangat... Segmen ini telah mendapat sebanyak 62 penyertaan dari kalangan. Alhamdulillah... tersenyum Mia ni. Ada juga yang join.... mood suka ni...

Segmen rutin bulanan ini memang simple dan sangat mudah nak join. Diucapkan terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan segmen simple ini. Dijemput semua untuk mula blogwalking dan berkenalan dengan blogger-blogger yang tersenarai kali ini.... zasss..


Senarai URL Blog #13
  1. http://cxopportunities.blogspot.com
  2. http://jarikontot.blogspot.com
  3. http://blogashalya.blogspot.com
  4. http://azlanrumadi.blogspot.com
  5. http://cikmanissweet.blogspot.com
  6. http://aswanazmy.blogspot.com
  7. http://inibelognabihah.blogspot.com
  8. http://cucter.blogspot.com
  9. http://anumkhairil.blogspot.com
  10. http://ummi2m2s.blogspot.com
  11. http://nusha1706.blogspot.com
  12. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  13. http://thinkingofthestar.blogspot.com
  14. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com
  15. http://secretofshaila.blogspot.com
  16. http://theayunie.blogspot.com
  17. http://macikzkonah.blogspot.com
  18. http://mimirheem.blogspot.com
  19. http://officalmissyana.blogspot.com
  20. http://fadzirazak.blogspot.com
  21. http://yoorinmelacolea.blogspot.com
  22. http://cikpuanhanna.blogspot.com
  23. http://www.cikgufarha.com
  24. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com
  25. http://eyranasrin.blogspot.com
  26. http://sugarpai.blogspot.com
  27. http://www.zukidin.com
  28. http://www.arzmoha.com
  29. http://jmbelog.blogspot.com
  30. http://mizzseven.blogspot.com
  31. http://tihasyira.blogspot.com
  32. http://ckecilberbicara.blogspot.com
  33. http://www.mycherita.com
  34. http://yangbaik.blogspot.com
  35. http://rojakbuahpedas.blogspot.com
  36. http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  37. http://21clues.blogspot.com
  38. http://www.diarijejakahangat.com
  39. http://mamapapaamir.blogspot.com
  40. http://jajasutera.blogspot.com
  41. http://wanie-theatozofmylife.blogspot.com
  42. http://norshamimi.blogspot.com
  43. http://creamylittlediary.blogspot.com
  44. http://ekjozbuluh.blogspot.com
  45. http://alongwawaerna.blogspot.com
  46. http://www.mamaniza.com
  47. http://www.kisahemasputih.com
  48. http://trahzain.blogspot.com
  49. http://www.dianarashid.com
  50. http://sallysamsaiman.blogspot.com
  51. http://www.dayangdeno.com
  52. http://syiralokman.blogspot.com
  53. http://www.ayuinsyirah.my
  54. http://sayaiday.blogspot.com
  55. http://ainimrashihah.blogspot.com
  56. http://syikinmaarop.blogspot.com
  57. http://hadaasuhaimi.blogspot.com
  58. http://cikcandysour.blogspot.com
  59. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  60. http://ihazaliza.blogspot.com
  61. http://sallyadan.blogspot.com
  62. http://mardiahdiana.blogspot.com

jom kenal-kenal dengan mereka.....
Read more / Baca Lagi >>>

Wednesday, February 25, 2015

Cenderahati Akan Diposkan Esok (Batch 2)



Alhamdulillah.. penghantaran cenderahati batch pertama telah dibuat semalam dan ada yang dah sampai petang tadi. Sukanya Mia. Siap ada tag Mia kat instagram.... weeee...

Seterusnya, penghantaran batch kedua dengan destinasinya Sabah dan Sarawak akan diposkan dengan perkhidmatan pos laju esok. Untuk makluman, penerima cenderahati merupakan Top 10 Pengkomen Tegar blog ini untuk tahun 2014.

Tracking no seperti berikut :
  1. Sulia - EP 05 210 612 6MY
  2. Marediah - EP 05 210 609 0MY
  3. Syaliaty - EP 05 210 606 9MY
masih menanti seorang lagi blogger yang belum tuntut cenderahati ini...
Read more / Baca Lagi >>>

Senarai Peserta Segmen Bloglist #13




Pada 23 Februari 2015, Mia telah buat Segmen 12 Jam Bloglist #13 di SINI selama 12 jam mulai 11.30 pagi sehingga 11.30 malam. Alhamdulillah, mendapat penyertaan menggalakkan dari kalangan blogger walaupun ketika sedang musim perayaan Tahun Baru Cina. Sebanyak 52 penyertaan yang telah Mia terima dan diucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join segmen ini.

Senarai peserta yang join adalah seperti di bawah dan sekiranya ada link url yang tertinggal, sila maklumkan pada Mia dengan segera sebelum cabutan dibuat pada 28 Februari 2015 ini. Di samping itu jomlah blogwalking sama-sama dan tambah kenalan blogger... weee....


Senarai Peserta Segmen Bloglist #13
  1. http://secretofshaila.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  2. http://sallyyatiey.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  3. http://www.mycherita.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  4. http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  5. http://maszull.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  6. http://ctfand.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialiana-com.html
  7. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  8. http://mrspuex.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  9. http://www.cikgufarha.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  10. http://iniblogummuawisy.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13.html
  11. http://www.sitisharini.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  12. http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  13. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  14. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  15. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  16. http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  17. http://www.bintangsukan.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  18. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  19. http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  20. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  21. http://ainimrashihah.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  22. http://21clues.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  23. http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  24. http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  25. http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  26. http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  27. http://missanisah.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  28. http://www.cekgunorazimah.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  29. http://ckecilberbicara.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  30. http://aisyahazwan.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  31. http://aswanazmy.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  32. http://eyranasrin.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  33. http://ridmasrm.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  34. http://jmbelog.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  35. http://www.mariafirdz.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  36. http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  37. http://timadangs.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialiana.html
  38. http://blogashalya.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  39. http://nenektanjung.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  40. http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  41. http://rossacalla.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  42. http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  43. http://sugarpai.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  44. http://www.diarijejakahangat.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  45. http://officalmissyana.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  46. http://sallyadan.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  47. http://cikpuanhanna.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom_23.html
  48. http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/tamat-segmen-12-jam-bloglist-13.html
  49. http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html#.VOsyhXyUfng
  50. http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
  51. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html
Entri telah di delete
  1. http://murnimohdyusof.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html


** Mia selesai blogwalking pada 5.50 pagi 1 Mac 2015

jemput terjah blog mereka ya.... (^_^)
Read more / Baca Lagi >>>

Wordless Wednesday 216 : Don't Touch My Computer



Don't Touch My Computer

Read more / Baca Lagi >>>

Cenderahati Telah Diposkan Semalam (Batch 1)




Semalam tengahari Mia dah poskan cenderahati buat Top 10 Pengkomen Tegar 2014 menggunakan courier pos laju. Ini adalah batch yang pertama.

Tracking no seperti berikut :

  1. Norazimah - EP 02 805 995 5MY
  2. Mariah - EP 02 805 997 8MY
  3. Norfirdhaus - EP 02 805 996 4MY
  4. Fariza - EP 02 805 998 1MY
  5. Normas - EP 02 806 000 4MY
  6. Azhafizah - EP 02 805 999 5MY
Tentu tidak sabar nak terima cenderahati yang tak seberapa ini daripada Mia. Tanda penghargaan dari Mia. Terima kasih sudi menjadi pengunjung tegar blog ini.

bakal sampai hari ini....
Read more / Baca Lagi >>>

Tuesday, February 24, 2015

Hasil Design Adobe Photoshop Pelajar Praktikal



Hmmm... macam ni lah kalau dah jadi penyelia pelajar praktikal kan... tentulah ada ajar buat graphic design guna software adobe photoshop. Yang pentingnya, sekurang-kurangnya tahu basic nak buat design. Ada lah dalam tempoh seminggu lebih kena siapkan latihan design. Mia memang suka bila tiba bab mengajar ni....

muka happy

hasil design pelajar-pelajar praktikal

Untuk beginner level, design macam ni dah kira bagus. Suka tengok hasil karya mereka. Sweet sangat dan ada mesej yang nak disampaikan.

lepas ni ajar Adobe Illustrator pula...

Jemput join Segmen Nak URL #13 di SINI
Read more / Baca Lagi >>>

Nak URL Blog #13




Tiba masanya untuk kita bersegmen. Segmen rutin bulanan di blog ini. Segmen untuk Februari 2015, Segmen Nak URL Blog #13. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini akan tamat pada jam 10.00 pagi 25 Februari 2015 (esok pagi).

join lah ya...... (^_^)

Read more / Baca Lagi >>>

Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman


Salam Buku!

Eh, ada ke Salam Buku..? Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman ni Sally adakan sempena dengan kehadiran entri Vintage Book Marker yang Sally pernah tulis beberapa minggu yang lepas dan sebagai pendorong supaya anda semua rajin membaca macam Sally (ihikkss), Sally nak bagi Vintage Book Marker ni kepada mereka yang bertuah.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/02/vintage-book-marker-giveaway-by-sally.html


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Tangan Ajaib Sally (manual) untuk pilih 6 orang blogger (3 Vintage Book Mark + 3 Regular Book Mark)...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 23rd February - 28th February 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
(Jika anda tiada mana-mana medium sosial media diatas, anda masih lagi boleh menyertainya)

Vintage Book Mark
Regular Book Mark

support Sally....
Read more / Baca Lagi >>>

Quote Of The Day (144)




Don't start your day with the
broken pieces of yesterday.

Every morning we wake up is the
first day of the rest of our life.


cheer up... new day for you today...
Read more / Baca Lagi >>>

Monday, February 23, 2015

Berakhirnya Segmen 12 Jam Bloglist #13




Alhamdulillah... selesai sudah Segmen 12 Jam Bloglist #13 yang telah berlangsung selama 12 jam pada hari ini.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua blogger yang sudi join segmen ini. Nantikan keputusan pemenang pada 28 Februari 2015 nanti...

leganya.... (^_^)
Read more / Baca Lagi >>>

Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Copy Coding Entri :



Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :
klik pada gambar untuk besarkan

Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2015.


tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read more / Baca Lagi >>>

Quote Of The Day (143)



Being happy doesn't mean
that everything is perfect.

It means that you've decided
to look beyond the imperfections.


happy quote..
Read more / Baca Lagi >>>

Sunday, February 22, 2015

Kata-Kata Madah (25)



Untuk hati kita tenang...

Jangan hasad dengki dengan orang.

Jangan berdendam dengan orang.

Orang buat jahat dengan kita,
lupakan saja dan doakan mereka.

Nanti hati rasa lapang...

jangan... jangan...

Read more / Baca Lagi >>>

Top Supporters April 2017